| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Rosalie Raglja

Starost: -2698 Pridružen: 15. nov 2009 Prispevkov: 33
Osebna stran: Ni
|
Objavljeno: 29. jul 2010 17:00 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz pa iščem XXL vložke za poporodno čiščo. Torej, morajo biti na tak princip kot VIR 80, vendar večji. V dm-u sem zasledila neke nove, eko al bio, glede na škatlo bi lahko bili dovolj veliki, vendar pa 8€ za 10 vložkov res ne dam. Kakšna ideja?
Hvala.
|
|
| Nazaj na vrh |
|
MeiMei Troblja

Starost: 725 Pridružen: 26. jan 2009 Prispevkov: 650
Osebna stran: meimei.planet-lepote.com

|
Objavljeno: 29. jul 2010 18:51 Naslov sporočila: |
|
|
Če imaš možnost poglej v Müllerju vložke znamke Camelia, meni so bili najboljši, ne vem pa kako bi se obnesli pri čišči. Imajo pa ene, ki so kar konkretno veliki in dobro vpijajo ( Maxi Binden Nacht - so brez krilc). Izgledajo pa nekako tako (lahko, da je pri nas nekoliko drugačna embalaža-že dolgo jih nisem kupila): _________________ I do yoga so that I can stay flexible enough to kick my own arse if necessary. ~Betsy Cañas Garmon |
|
| Nazaj na vrh |
|
Alena VeleOtresalo

Starost: 32 Pridružen: 12. maj 2004 Prispevkov: 19561
Osebna stran: alena.planet-lepote.com

|
Objavljeno: 29. jul 2010 18:53 Naslov sporočila: |
|
|
Si gledala mogoče Masmi vložke? Pa jih imajo v vsakem DM, mogoče veš? Imam popust za v DM, pa bi se pri njihovi ceni kar poznalo. Te sem jaz na netu gledala, res so dragi. Ampak baje res dovolj veliki, Vir 80 so baje premajhni. Jaz sem si vzela tele: Tosama Vir Nature Super Pa Vir 80, 90. Imam jih nekaj različnih vrst. Ampak tako velike kot Masmi ne vem katera firma bi imela, pa za nižjo ceno. |
|
| Nazaj na vrh |
|
Simona MegaGobec

Starost: 30 Pridružen: 17. okt 2003 Prispevkov: 5489 Kraj: Maribor Osebna stran: simona.planet-lepote.com

|
|
| Nazaj na vrh |
|
Rosalie Raglja

Starost: -2698 Pridružen: 15. nov 2009 Prispevkov: 33
|
Objavljeno: 29. jul 2010 20:25 Naslov sporočila: |
|
|
| Ja Alena, Masmi vložki imajo tako zasoljeno ceno. Mislim, da bi jih morali imeti v vseh DMih. |
|
| Nazaj na vrh |
|
nikapika Troblja

Starost: -2698 Pridružen: 14. jan 2008 Prispevkov: 1097
|
Objavljeno: 29. jul 2010 20:26 Naslov sporočila: |
|
|
Razen prvi in še mogoče drugi dan po porodu, torej potem doma, so mi povsem zadostovali takšne velikosti kot so vir 80. Tudi v Ce P imajo vložke, ki so jako podobni vir 80, ne spomnim pa se znamke. No za doma pa sem nabavila Vir nature in pa Jessa (ene, ki izgledajo bolj "navadne" in ne une ultra variante). Najbolj bistveno je itak, da jih res pogosto menjuješ. |
|
| Nazaj na vrh |
|
sasska Gobezdalo

Starost: -2699 Pridružen: 04. apr 2006 Prispevkov: 2943 Kraj: Celje Osebna stran: saska.planet-lepote.com

|
Objavljeno: 30. jul 2010 09:55 Naslov sporočila: |
|
|
V ce P imajo Senta vložke. Čišča je najmočnejša prve dni, ko si še v P, potem doma pa vir zeleni ali roza čisto zadostujejo. Gre pa tako hitro po njih, da si kakšnih dragih skoraj ne bi upala privoščit  |
|
| Nazaj na vrh |
|
Alena VeleOtresalo

Starost: 32 Pridružen: 12. maj 2004 Prispevkov: 19561
Osebna stran: alena.planet-lepote.com

|
Objavljeno: 30. jul 2010 13:21 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz si bom ene Masmi mogoče privoščila, imam popust 25 %, pa bom potem videla. So pa res dragi, ampak baje veliko večji od ostalih. Vsaj za na začetku. Drugače imam pa ostalih sedaj na zalogi dovolj. Koliko časa pa potem traja čišča? |
|
| Nazaj na vrh |
|
sasska Gobezdalo

Starost: -2699 Pridružen: 04. apr 2006 Prispevkov: 2943 Kraj: Celje Osebna stran: saska.planet-lepote.com

|
Objavljeno: 30. jul 2010 14:58 Naslov sporočila: |
|
|
| 6 tednov, nekaterim se konča prej, lahko tudi kasneje. Ampak po prvem tednu ni več močna, razen če pretiravaš pri dvigovanju, fizični aktivnosti... |
|
| Nazaj na vrh |
|
Tea1 Gobezdalo

Starost: 36 Pridružen: 04. feb 2004 Prispevkov: 2804 Kraj: Ljubljana Osebna stran: tea1.planet-lepote.com

|
Objavljeno: 31. jul 2010 00:03 Naslov sporočila: |
|
|
| Jaz sem imela za prve dni vatirance (kupiš v Sanolaborju, imajo2 velikosti in tisti večji so res XXL), potem so mi zadostovali Vir 80. |
|
| Nazaj na vrh |
|
Travica MegaGobec

Pridružen: 19. mar 2006 Prispevkov: 6498 Kraj: Neverland Osebna stran: travica.planet-lepote.com

|
Objavljeno: 31. jul 2010 08:30 Naslov sporočila: |
|
|
Vložki Tena so posebej vpojni, so tudi različnih velikosti. Mogoče pišeš za reklamni vzorec in presodiš sama. Mene so presenetili. V pozitivnem smislu (pa nimam problemov z mehurjem  ). |
|
| Nazaj na vrh |
|
1A Gobezdalo

Starost: 27 Pridružen: 07. mar 2006 Prispevkov: 2252 Kraj: vedno nekje vmes Osebna stran: 1a.planet-lepote.com

|
Objavljeno: 31. jul 2010 08:34 Naslov sporočila: |
|
|
v bolnici so včasih (ali še) sami delali vložke, poskusi z vato in čez gazo ali pa ono elastično mrežico ali z vatiranci, za "sestavne dele"pa tudi sicer za velike vložke poglej v Sanolaborju
|
|
| Nazaj na vrh |
|
nikapika Troblja

Starost: -2698 Pridružen: 14. jan 2008 Prispevkov: 1097
|
Objavljeno: 31. jul 2010 09:04 Naslov sporočila: |
|
|
| Alena je napisal/a: |
Koliko časa pa potem traja čišča? |
Je verjetno odvisno od posameznice in seveda tudi od tega koliko se naprezaš (ob naporu je močnejša), nekako naj bi trajala do 6 tednov. Zase lahko rečem, da je bila slabe 3 tedne malo bolj konkretna, potem pa le še bolj podobna slabšemu izcedku. |
|
| Nazaj na vrh |
|
pikapoka01 Čveka

|
Objavljeno: 02. avg 2010 14:47 Naslov sporočila: |
|
|
V porodnišnici sem imela njihove, mislim da so bili Virovi. Ob najhujši čišči sem si dala 2 not, menjavala sem jih pa itak full pogosto, ampak res- takoj ko sem mela občutek da je nekaj spet steklo ven sem jih menjala, ker sovražim ta občutek... Meni so bili Vir 80 dovolj, nikoli ni šlo nič čez, Vir nature zelene pa sem mela ko sem kam šla (ko nisem bila v pižami, komot)...
Meni se je čišča končala pri približno 3 tednih... Sem pa mela CR.
|
|
| Nazaj na vrh |
|
sarah Gobezdalo

Starost: 1 Pridružen: 09. mar 2004 Prispevkov: 2260
Osebna stran: sarah.planet-lepote.com

|
Objavljeno: 04. avg 2010 15:38 Naslov sporočila: |
|
|
Meni so bili Vir80 super. Sem jih pa več namontirala in ni bilo kakšnih večjih težav. |
|
| Nazaj na vrh |
|
|