| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Lai Ming VeleOtresalo

Osebna stran: laiming.planet-lepote.com

|
|
| Nazaj na vrh |
|
lilja4ever Gobezdalo

Starost: -2698 Pridružen: 23. apr 2005 Prispevkov: 1769
Osebna stran: lilja4ever.planet-lepote.com
|
Objavljeno: 22. jan 2009 22:22 Naslov sporočila: |
|
|
Mene so začarali tile odtenki: My Private Jet Black Berry Chutney St Petersburgundy Lincoln Park After Dark (Designer) Royal Morda se v bližnji prihodnosti tudi odločim za nakup! |
|
| Nazaj na vrh |
|
nihrida666 Troblja

Starost: 2009 Pridružen: 29. dec 2006 Prispevkov: 1050 Kraj: Sevnica Osebna stran: nihrida.planet-lepote.com

|
Objavljeno: 22. jan 2009 22:35 Naslov sporočila: |
|
|
Lilja, Black Berry Chutney ali cherry? A nisem na tvojih nohtih že opazila BCC?  _________________ Spužva Bob je car!
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
lilja4ever Gobezdalo

|
Objavljeno: 22. jan 2009 22:48 Naslov sporočila: |
|
|
nihrida666, BCC imam. Imela bi pa še BBC. ;-) |
|
| Nazaj na vrh |
|
nihrida666 Troblja

Starost: 2009 Pridružen: 29. dec 2006 Prispevkov: 1050 Kraj: Sevnica Osebna stran: nihrida.planet-lepote.com

|
Objavljeno: 22. jan 2009 22:55 Naslov sporočila: |
|
|
A to tudi obstaja? Jaz sem pa mislila, da imam OPI-je že naštudirane. A lahko prosim sliko ali pa link pripopaš?  _________________ Spužva Bob je car!
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
Pegasus VeleOtresalo

Starost: 26 Pridružen: 22. okt 2005 Prispevkov: 13015 Kraj: Litija Osebna stran: pegasus.planet-lepote.com

|
Objavljeno: 22. jan 2009 22:59 Naslov sporočila: |
|
|
Lilja, pri St. Petersburgundy moraš upoštevati, da je nekoliko redkejši in zna biti po dveh slojih lisast, po treh pa je v vsakem primeru brezhiben. Jaz imam malo nagrbančene nohte in se mi pri dveh slojih potem hitro zgodi lisavost, čeprav ni prehudo, barva pa je res prekrasna. _________________ You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life.
- Winston Churchill
|
|
| Nazaj na vrh |
|
lilja4ever Gobezdalo

|
Objavljeno: 22. jan 2009 23:16 Naslov sporočila: |
|
|
nihrida666, očitno obstaja  Emmm ... jaz to gledam na HqHair strani. Naj bi bil iz India Collection. In tam pod "Choice", ko iščem odtenke, piše Black Cherry Chutney. Ko pa kliknem na ta odtenek, pa se pojavi ta zgornja slika, kjer piše Berry. Wtf?! In seveda si odtenka med sabo nista slična ... BCC je v bordo tonih, ta BBC pa viola. Pegasus, hvala za opozorilo! |
|
| Nazaj na vrh |
|
mimika Gobec

Starost: 27 Pridružen: 30. okt 2005 Prispevkov: 4978 Kraj: Ljubljana Osebna stran: mimika.planet-lepote.com

|
Objavljeno: 22. jan 2009 23:22 Naslov sporočila: |
|
|
Jao, sploh ne bom več delala WL, ker bi lahko vsak dan enega ali dva nova dodala. Ampak Miami Beet bi pa res imela  _________________ (\__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
|
nihrida666 Troblja

|
Objavljeno: 22. jan 2009 23:35 Naslov sporočila: |
|
|
Ok, zdaj mi pa ni nič več jasno. Tole je kolekcija India . Bi rekla, da so se na HQ zmotili. Čeprav priznam...tale njihova Berry verzija mi je precej bolj všeč. _________________ Spužva Bob je car!
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
lilja4ever Gobezdalo

|
|
| Nazaj na vrh |
|
nihrida666 Troblja

|
Objavljeno: 23. jan 2009 00:17 Naslov sporočila: |
|
|
No, lepo bi bilo, če bi bil tale odtenek resničen. Je tako ali tako premalo vijoličnih za dobit. 
EDIT: Primerjava med Midnight in Moscow in Rojal Rajah Ruby

Še na nohtih - MIM

in RRR

Upam, da je kaj v pomoč.
_________________ Spužva Bob je car!
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
Pulcina Troblja

Starost: -2698 Pridružen: 18. avg 2007 Prispevkov: 687
Osebna stran: pulcina.planet-lepote.com
|
Objavljeno: 23. jan 2009 12:48 Naslov sporočila: |
|
|
Je v pomoč, hvala ti! RRR potem očitno ni tako temna da izpade črna npr v prostoru, to sem se bala. |
|
| Nazaj na vrh |
|
romy VeleOtresalo

Pridružen: 26. jan 2006 Prispevkov: 10327 Kraj: Koper Osebna stran: romy.planet-lepote.com

|
Objavljeno: 23. jan 2009 12:51 Naslov sporočila: |
|
|
Pucina, v temi kjer so zbrane slike OPI-jev, sem jaz oba odtenka slikala in sta precej realna. _________________ Pusti drugim misliti, da ti vladajo in vladal jim boš...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
nihrida666 Troblja

|
Objavljeno: 23. jan 2009 13:40 Naslov sporočila: |
|
|
| lilja4ever je napisal/a: |
Mene so začarali tile odtenki: My Private Jet Black Berry Chutney St Petersburgundy Lincoln Park After Dark (Designer) Royal Morda se v bližnji prihodnosti tudi odločim za nakup! |
Kaj pa Siberian Nights? Kremen temno violičen. 

_________________ Spužva Bob je car!
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
Pegasus VeleOtresalo

Starost: 26 Pridružen: 22. okt 2005 Prispevkov: 13015 Kraj: Litija Osebna stran: pegasus.planet-lepote.com

|
Objavljeno: 23. jan 2009 14:12 Naslov sporočila: |
|
|
Pulcina, tudi v prostoru s slabo svetlobo se na mojih nohtih ob uporabi RRR vedno vidi, da je lak rdečkast. Tudi meni je ta odtenek božanski
Tole je moja slika z začetka tedna, fajn se mi pa zdi zato, ker na nohtih vidiš različno obnašanje odtenka v odvisnosti od svetlobe. Tak kot na kazalcu je ob močni svetlobi in na soncu, tak kot na mezincu pa ob slabi svetlobi in v prostoru. Če si v temnem prostoru, je pa še malo temnejši, a še vedno rdeč.

_________________ You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life.
- Winston Churchill
|
|
| Nazaj na vrh |
|
|