Planet Lepote Top desno
  Planet lepote
Planet Lepote
  Išči z najdi.si
Planet lepote

Nega obraza in telesaMake up in ličenjeModa in stilRekreacija in hujšanjeOdnosi in dobro počutje
Planet lepote

Rob
Tukaj ste: Planet Lepote forumi > Nega telesa in las > Vložki & tamponi
Forum
Objavi novo temoOdgovori na to temo
Vložki & tamponi Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 36, 37, 38  Naslednja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo
Avtor Sporočilo
Petra
MegaGobec
00000

Starost: 29
Kraj: Ljubljana
Osebna stran:
Ni

Petra je offline 

PrispevekObjavljeno: 05. feb 2004 22:54 Naslov sporočila: Vložki & tamponi Odgovori s citatom

Zanima me, katere vložke in tampone uporabljate tiste, ki sodelujete pri bojkotu proti firmam, ki testirajo?

Včasih sem vedno uporabljala Always in Ob, potem sem pa to zamenjala s Carefree. Danes pa šok, ko sem slučajno pogledala kdo to proizvaja - Johnson&Johnson Kriza, kaj pa zdaj?

Samo ne mi kakšne Viriane predlagat, ker mi res ne odgovarja, pa pri tamponih mi je pomembno, da so mehki-kot Ob,ne pa tisti trdi.

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profilPošlji zasebno sporočilo
palcica
Gobezdalo
00000

Osebna stran:
Ni

palcica je offline 

PrispevekObjavljeno: 05. feb 2004 22:58 Naslov sporočila: vložki & tamponi Odgovori s citatom

jaz si skorakj ne znam predstavljat da bi uporabljala katere druge tampone kot ob. Enostavno mam obcutek kot da so to edini ki sploh zdzijo, ostali mi pa delujejo bolj nesigurno.. En cudn predsodek najbrz
Nazaj na vrh
barbara
Gobec
00000

Osebna stran:
Ni

barbara je offline 

PrispevekObjavljeno: 05. feb 2004 23:02 Naslov sporočila: vložki & tamponi Odgovori s citatom

Jaz nikakor ne morem uporabljat vložkov, samo tampone in sicer kar od Dm Jessa, mi ustrezajo, pa še ugodna cena, še najbolj so mi blizu O.B. Ali pa Cotex.
Nazaj na vrh
palcica
Gobezdalo
00000

Osebna stran:
Ni

palcica je offline 

PrispevekObjavljeno: 05. feb 2004 23:05 Naslov sporočila: vložki & tamponi Odgovori s citatom

Jaz tud vlozkov ne maram, imam obcutek, kot bi nosila plenice in nikakor ne mors pozabit da ga imas
Nazaj na vrh
Petra
MegaGobec
00000

Osebna stran:
Ni

Petra je offline 

PrispevekObjavljeno: 05. feb 2004 23:07 Naslov sporočila: vložki & tamponi Odgovori s citatom

Vložke imam samo med najmočnejšo krvavitvijo za ponoči, ker se mi zdi, da je vseeno bolj zdravo kot tampon imet 8 ur notr.
Nazaj na vrh
palcica
Gobezdalo
00000

Osebna stran:
Ni

palcica je offline 

PrispevekObjavljeno: 05. feb 2004 23:13 Naslov sporočila: vložki & tamponi Odgovori s citatom

Ja to je res, je veliko bolje (bolj zdravo) kot da teh par dni non stop uporabljas tampone, ampak jaz potem komaj zaspim in se se ponoci zbujam, rajsi imam cez dan vlozek ce sem npr. cel dan doma in pretezno sedim in ne laufam gor in dol al pa pospravljam.. Sem pa ze veckrat ramisljala o tem, kako nezdravo je to najbrz
Nazaj na vrh
Zvezdica
Troblja
00000

Starost: 31
Osebna stran:
Ni

Zvezdica je offline 

PrispevekObjavljeno: 05. feb 2004 23:13 Naslov sporočila: vložki & tamponi Odgovori s citatom

DM-jevi tamponi Jessa so super!

Nazaj na vrh
pikica
VeleOtresalo
4.174.174.174.174.17

Starost: 26
Kraj: Štajerska
Osebna stran:
pikica.planet-lepote.com

pikica je offline Blog

barbara tud cotex testirajo  

meni so najboljši tamponi na svetu always  ali pa yessa od dm

Nazaj na vrh
palcica
Gobezdalo
00000

Osebna stran:
Ni

palcica je offline 

PrispevekObjavljeno: 05. feb 2004 23:14 Naslov sporočila: vložki & tamponi Odgovori s citatom

kateri pa so always?
Nazaj na vrh
pikica
VeleOtresalo
4.174.174.174.174.17

Osebna stran:
pikica.planet-lepote.com

pikica je offline Blog

PrispevekObjavljeno: 05. feb 2004 23:16 Naslov sporočila: vložki & tamponi Odgovori s citatom

novi so, isti kot vložki le da so tamponi...meni so super no

morem pa rečt da sem bla izjemno nezadovoljna z ob tamoponi ker me je vse bolelo  teh ki jih mam zdaj pa sploh ne čutim

Nazaj na vrh
Petra
MegaGobec
00000

Osebna stran:
Ni

Petra je offline 

PrispevekObjavljeno: 05. feb 2004 23:24 Naslov sporočila: vložki & tamponi Odgovori s citatom

Men so bili pa glih Always trdi pa nič vpojni
Nazaj na vrh
pikica
VeleOtresalo
4.174.174.174.174.17

Osebna stran:
pikica.planet-lepote.com

pikica je offline Blog

PrispevekObjavljeno: 05. feb 2004 23:29 Naslov sporočila: vložki & tamponi Odgovori s citatom

res  ne vem no meni so do zdaj najbolj fajn

sej ne vem kaj naj ko oni tud testirajo  samo se mi zdi, da je pri tem občutek zlo pomemben in ne bom kr prešaltala na nekaj drugega kar mi mogoče ne bi tak pasalo, samo zato ker testirajo

pa ne mislit, da se mi uboge živalve ne smilijo  ampak pri tamponih pa žal ne morem gledat na to, razen ko bom našla kake ki bi mi bli enako fajn (mogoče yessa ampak se bi mogla hudo navajat )

Nazaj na vrh
palcica
Gobezdalo
00000

Osebna stran:
Ni

palcica je offline 

PrispevekObjavljeno: 05. feb 2004 23:41 Naslov sporočila: vložki & tamponi Odgovori s citatom

meni ze always vlozki niso prevec odgovarjali, so se mi tako plasticni zdeli kot nobeni drugi.. na zacetku sem bila kar navdusena ampak ko sem pa sprobala libresse uporabljam samo se te kadar uporabljam vlozke.. katera firma pa je ob? a testirajo?
Nazaj na vrh
palcica
Gobezdalo
00000

Osebna stran:
Ni

palcica je offline 

PrispevekObjavljeno: 05. feb 2004 23:44 Naslov sporočila: vložki & tamponi Odgovori s citatom

pikica je napisal/a:

pa ne mislit, da se mi uboge živalve ne smilijo ampak pri tamponih pa žal ne morem gledat na to, razen ko bom našla kake ki bi mi bli enako fajn (mogoče yessa ampak se bi mogla hudo navajat)

Jaz se strinjam glede tega s tabo, vsaj kar se takih stvari tice kot so tamponi, vlozki.. mislm da pri tem je pa udobje in dober obcutek vseeno na prvem mestu - razen seveda ce se ne najdejo isti samo netestirani - kot je tud ze pikica rekla
Nazaj na vrh
barbara
Gobec
00000

Osebna stran:
Ni

barbara je offline 

PrispevekObjavljeno: 05. feb 2004 23:44 Naslov sporočila: vložki & tamponi Odgovori s citatom

[quote:5bca8566db="pikica"]

barbara tud cotex testirajo  

meni so najboljši tamponi na svetu always  ali pa yessa od dm

[/quote:5bca8566db]

Piki, hvala- meni je všeč, ker so v takih barvasti foliji (upam, da so to tile, da nisem kaj zamešala...), sicer pa jih itak že dolgo nisem mela...

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:
Objavi novo temoOdgovori na to temo Planet Lepote forumi Nega telesa in las Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 36, 37, 38  Naslednja
Stran 1 od 38

Pojdi na:  

Na vrh  

Spodnji rob  
O nas  |   Oglaševanje  |   Arhiv člankov  |   Arhiv novic  |   Arhiv foruma   |   Pogoji uporabe   |   Varovanje osebnih podatkov   |   RSS   |   Zaposlitev

ISSN 1855-038X   |   Copyright (C) 2003-2010, ATS Splet d.o.o.
Obišči Planet Lepote na: Facebook   Twitter YouTube