Sem prišla poročat, da je bila torta nooooro dobra!
Ponavadi zmeraj še kakšen kos ostane za naslednji dan, pri tej ni pa nič ostalo, ker smo jo vsi 2x jedli
Je pa zelo nasitna torta.
Notranjost sicer ni bila tako lepa kot na sliki na blogu, ker nisem uporabila rdečega barvila za jagodni biskvit, ampak je bila vseeno super.
Od vseh treh receptov za biskvite sem drugače uporabila polovične količine (iz tega je prišlo 18 kosov), čokoladni biskvit sem pekla 10 minut manj na malo manj kot 175 stopinj, vanilijevega samo približno 5 minut manj, jagodnega pa cca. 8 minut dlje, ker je bil malo bolj moker, ker sem uporabila več jagodnega pireja, in namesto želatine sem dodala maaalce več moke, in vmešala še tista dva rumenjaka, ki sta mi ostala od vanilijevega biskvita.
Pri jagodni kremi pa tudi nisem uporabila jagodne arome, in sem namesto tega uporabila kar jagodni pire, vmešan po občutku, pa polovico manj sladkorja kot piše v receptu, ker je bilo že tako zelo sladko, in ravno prave konsistence. Ima pa krema okus po jagodah s smetano, in je takooo dobra, da bi jo tudi samo jedel!
Zelo me je skrbelo, da bo biskvit suh, in da bom potem obžalovala, da ga nisem navlažila, ampak vse pride tako sočno, da je res za dol past!
Super, enostaven recept in super torta!
Jaz že razmišljam kako bi ponovila ta recept še z drugimi vrstami sadja (čeprav je z jagodami top!). Kivi me mika...
Slike notranjosti žal nimam, imam pa samo sliko zunanjosti, preden sem odstranila umazane liste za podlogo
Vir: mobitel