Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Stanjšani lasje = velika žalost

Anuška
Starost: 38Pridružen: 19. jun 2014Prispevkov: 1Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2015 12:29
Povezava do prispevka

Zdravo, dekleta,

ker na spletu ne dobim pravih informacij, bi vas povprašala po vaših izkušnjah.

Lanskega aprila mi je frizerka stanjšala lase, ne da bi jaz to hotela ali prav zares vedela, kaj se dogaja, ker mi jih še nihče nikoli ni. Moji lasje so tanko, ampak jih je izjemno veliko in so načeloma precej močni. So pa tudi ravni kot dež. Oziroma so bili, preden je šlo vse - dobesedno - v franže. Takrat sem imela paž, ki sem ga želela samo nekoliko skrajšati, a ga ohraniti bujnega.

Deset mesecev kasneje so moji lasje precej drugačni. Spodnja plast je takšna, kot jo poznam, zgornja, stanjšana plast pa se malo viha, lasje so scufani in tudi neenakomerno dolgi. Konice sem si šla strič vsaka dva meseca, ampak se mi zdi, da bi bilo najbolje, če bi mi preprosto postrigli do dolžine, kjer so lasje še zdravi...Sicer so zdaj dolgi skoraj do ramen, obupna dolžina, mimogrede.

Skratka, da ne zabluzim: Kakšne so vaše izkušnje z rastjo po tem, ko so bili lasje stanjšani? Kako in koliko se je najbolje postriči? Vse hočem vedet.

Hvala vam. Pa na boljše lasne izkušnje, ane... Big smile

0
Nazaj na vrh
Bruneta
Starost: 11Pridružen: 14. okt 2012Prispevkov: 1774Kraj: SlovenijaStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2015 14:58
Povezava do prispevka

Meni frizerka vsakih stanjša lase, da mi lasje "dobro stojijo" in da imam vsaj nekaj časa ok frizuro. Z rastjo las se spreminja tudi oblika frizure. Meni je zato najbolj pomembno, da imam konice zmeraj toliko postrižene, da las izgleda zdrav. 

Anuška je napisal/a

Skratka, da ne zabluzim: Kakšne so vaše izkušnje z rastjo po tem, ko so bili lasje stanjšani? Kako in koliko se je najbolje postriči? Vse hočem vedet.

 

Najbolje se je postriči toliko, da nimaš metlastih konic, da las na videz zgleda zdrav in potem boš tudi ti zadovoljna s frizuro. 

Jaz si ne predstavljam, da mi jih frizerka ne bi tanjšala, ker imam res ogromno las. Vsakič, ko grem k frizerki mi pač postriže konice in spet stanjša lase. Na vsake par mesecev zadevo ponovim in to je to. 

Vse kar se zgodi, se zgodi z razlogom.
0
Nazaj na vrh
_barby_
Starost: 38Pridružen: 12. avg 2004Prispevkov: 479Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2015 15:14
Povezava do prispevka

Iz mojih izkušenj (za goste in močne lasje) je fajn, da si pri frizerju tanjšaš samo na vsako drugo striženje (če že). Torej na vsake dva oz tri mesece, sploh če ti tanjša zelo visoko (proti lasišču). Tudi meni je enkrat frizerka preveč stanjšala (bila sem popolnoma brez volumna z štrlečimi konicami, ki so se še po vrhu vihale navzgor, bilo je grozno). Zato zdaj hodim k frizerju samo še na navadno striženje, tanjšam pa si jih sama doma, po občutku (vsak mesec malo) in še to samo od ramen naprej, da so lepši zaključki.

Wake up in the morning felling like pdiddy, grab my glasses im out the door im gonna hit this city...

Blue eyeshadow should be illegal.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Stanjšani lasje = velika žalost
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zvezdnice, kot so Jennifer Lawrence, Kate Hudson, Serena Williams in Emma Stone so na rdeči preprogi zažarele v (kot) poročnih oblekah.