Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Seks

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
tanaya
Starost: 38Pridružen: 28. dec 2005Prispevkov: 43Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. avg 2006 12:07
Povezava do prispevka
S fantom sva skupaj že 3 leta in dejansko skoraj toliko kot sva skupaj traja tudi najino spolno življenje. Na zečetku najinih posteljnih vragolij sem bila zadržana in nesproščena potem pa me je postopoma naučil sproščenosti. On že od vsega začetka ni imel problemov pri doživljanju orgazma, celo nasprotno, truditi se je moral da mu ni prišlo prehitro. Težava pa je zdaj samo še pri meni. Sprobala sva že vse možne načine, prebrala literaturo, se pogovarjala o tem, ampak v treh letih sem doživela orgazem ko sem bila z njim samo 1x. In zdaj po 3 letih zveze je to dejansko začelo načenjat partnerstvo.
Naj povem še to da ko sem sama in se samozadovoljujem doživim orgazem brez težav. Včasih je močnejši, včasih malo manj a je.  Ko sem z njim pa ne morem. Nekajkrat me je celo nagovarjal k temu da bi se samozadovoljevala medtem ko je on ob meni, a me je tega sram, kar seveda potrjuje mojo nesproščenost. Sama pri sebi mislim da sem dejansko še zmeraj premalo sproščena in se "bojim" doživet orgazem ko je on zraven. Mogoče je za to kriva tudi vzgoja ki sem jo imela saj se v družini ni nikoli govorilo o sexu, niti o samozadovoljevanju in doživljanje orgazma je bla zmeraj tabu tema, potešenost pa nekaj prepovedanega. Ne vem pa kako naj to svojo blokado umaknem stran, se sprostim in doživim orgazem tudi jaz? Vem da moram spremenit nekaj v svoji glavi... a kaj in kako?! A ima kdo izmed vas tudi podoben ali pa celo isti problem? Prosim svetujte mi ker res ne vem kako naj se tega otresem... rada bi začela končno uživat v pravem pomenu besede.
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 41Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. avg 2006 12:33
Povezava do prispevka
Veliko žensk orgazma ob seksu s partnerjem sploh ne doživi - ti si morda ena izmed njih. Lahko pa je problem v nesproščenosti kot sama praviš. Zdi se mi zelo v redu, da se o zadevah pogovarjata in skupaj ugotavljata, kaj vama obema paše. Fantov predlog ni slab, a praviš da te je sram. Pred kom te je sram? Pred njim? Saj si z njim že 3 leta...Morda te malce razumem, ampak vseeno poskusi. Predlagaj  sex v tem, da ti bo morda lažje eksperimentirati in te ne bo tako sram, kasneje morda ne bo večpotrebna . Nikar te naj ni sram, da bi sebi privoščila spolne užitke. Tudi fantom je to všeč (po pisanju sklepam, da tudi tvojemu fantu).


0
Nazaj na vrh
MegWhite
Starost: 42Pridružen: 13. jun 2005Prispevkov: 1128Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 21. avg 2006 14:57
Povezava do prispevka
Čau tanaya!

O svojih "problemih" z doživljanjem orgazma smo se malo razpisale že v tejle temi:
https://www.planet-lepote.com/forum/viewtopic.php?t=12460&highlight=to%E8ka

Če imaš čas, si lepo preberi vse, sicer pa na hitro; nikar se ne primerjaj s fantom, ker zdravi mladi moški pač nimajo težav z doživljanjem orgazma, ampak prevladuje diametralno nasprotna "motnja" - prehiter izliv:) Tako pač je verjetno že od samega začetka zgodovine človeštva:)
Pri ženskah pa je tako, da doživljanje orgazma ni nujno potrebno za ohranjanje vrste, zato so naši organi, ki so za to potrebni nekoliko zakrneli in nekateri znanstveniki celo ugotavljajo, da je klitoris ostanek penisa, ki nam je ostal, ko sta se spola v maternici ločevala, poleg tega pa sta znanost in cerkev še do pred kakimi 50imi leti ta "pojav" pri ženski popolnoma zanikali in celo zatirali, zato pač ni nič čudnega, če imamo mlade ženske danes takšne težave. V glavnem, jaz sem začela doživljati orgazem (tukaj imam v mislih orgazemm s partnerjem, ker orgazem med samozadovoljevanjem mi ne predstavlja težav) šele s sedanjim fantom (prej sem bila kakih 6 let "anorgazmična":)) in še to zgolj zato, ker se on izredno potrudi in vloži v to veliko časa, pa seveda samo med oralno ali ročno stimulacijo, orgazem s penetracijo je tako ali tako skoraj nedosegljiv mit. Pa večina mojih prijateljic je na istem, tako da nisem izjema, tako kot niti ti nisi izjema. Imaš srečo, ker je tvoj fant sproščen in inteligenten moški, kar dokazuje tudi dejstvo, da se je pripravljen v tej smeri "izobraževat", zato ti prerokujem svetlo orgazmično prihodnost:) Zaenkrat pa ti po mojem najbolj škodi to, da se zaradi svojega doživljanja preveč obremenjuješ, oz. se obremenjujeta oba. On si strašno želi, da bi ti uživala, tebe pa verjetno bolj kot lastna anorgazmičnost skrbi, ker bi rada, da bi bil on zadovoljen. Če nas ne bi mediji nenehno silili z nujnostjo doživljanja orgazmov, bi po mojem vsi po vrsti orgazmirali brez težav. Jaz sem prvič doživela orgazem s fantom, ko sem že nehala upat in pričakovat. Skratka, nehaj se sekirat, sploh če si še mlada, ker sodeč po statistikah večina žensk začne doživjat orgazem s partnerjem šele po 30. letu. Užitek pri spolnosti pa je še vse kaj drugega, kot samo orgazem, kar pa verjetno že sama veš.
Thank you ...namaste... and god luck.
0
Nazaj na vrh
tanaya
Starost: 38Pridružen: 28. dec 2005Prispevkov: 43Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. avg 2006 14:40
Povezava do prispevka
MegWhite...zgleda kot da bi me poznala osebno saj si zadela bistvo. Mogoče sem tako dobro opisala mojo situacijo ali si pa res dobro seznanjena s temi težavami. Ko sem brala tvoje besede sem se našla in imaš prav, res me bolj skrbi oziroma hočem doseči to, da bo on zadovoljen kot pa, da bi sama doživela orgazem.
S fantom se bova sigurno tudi v naprej trudila, da bo tudi meni enkrat lepo. A moram reči da s takim ljubečim partnerjem kot ga imam mi je lepo že samo ko se gre za seks četudi brez orgazma saj je to zame višek izkazovanja najine ljubezni.
MegWhite hvala ti še enkrat za spodbudne besede in za link ...želim ti še veliko posteljnih užitkov tudi vnaprej
0
Nazaj na vrh
MegWhite
Starost: 42Pridružen: 13. jun 2005Prispevkov: 1128Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 22. avg 2006 15:14
Povezava do prispevka
tanaya, ni za kej Smile In obilo posteljnih užitkov tudi tebi!
Thank you ...namaste... and god luck.
0
Nazaj na vrh
iksia
Starost: n/aPridružen: 24. jan 2006Prispevkov: 240Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. avg 2006 0:43
Povezava do prispevka
Se samo meni zdi ali je res povezava med sproščenostjo pri spolnosti  in tam kako so nam spolnost predstavili doma?
Kar nekaj punc poznam, ki so nesproščene ali pa jim je seks celo neka muka. In pri večini se o spolnosti in samozadovoljevanju niso pogovarjali doma.
Je še katera to opazila?
Drugače smo imeli doma vedno dokaj odprte pogovore, predvsem z mami (da bi o tem govorila z očetom mi je vseeno malo čudno). Tako, da mene niso strašili s kakšnimi če se samozadovoljuješ boš oslepel... morda se mi je tudi zato lažje sprostiti, ker sem spoznala svoje telo.
 
0
Nazaj na vrh
Akasha
Starost: n/aPridružen: 12. okt 2004Prispevkov: 7649Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. avg 2006 12:49
Povezava do prispevka
Meni bi bilo nekam čudno,da bi se doma pogovarjala s starši o spolnosti..
 
 Pa se mi ne zdi,da bi mi to kdajkoli kakorkoli škodilo,hehe. 
THE SPIRIT OF FIRE !!!
0
Nazaj na vrh
wednesday
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2006Prispevkov: 17Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. avg 2006 0:59
Povezava do prispevka
Tudi pri nas doma se o spolnosti nismo pogovarjali vec kot je nujno - z nekoliko nelagodja na obeh straneh in najbrz v karseda malo stavkih smo nekak obdelali kontracepcijo - pa za to danes nic manj ne uzivam  v seksu ali orgazmih. Se pa zelo strinjam, da je v casu socializacije zelo vazno splosno vzdusje in vse reakcije starsev, ko se skupaj z otroki (na kakrsen koli nacin) srecujejo s spolnostjo in intimo. Otroku ze z malenkostmi kot je preklapljanje na drug program ob ljubezenskih prizorih na tv (dovolj je celo le mucna tisina) in mnogimi podobnimi obrobnimi scenami  privzgojimo nelagoden obcutek do spolnosti. Samozadovoljevanje kmalu omeji samocenzura z obcutkom gresnosti.
Dejstvo pa je, da moramo za zadovoljno spolno zivljenje (z obveznimi orgazmi - prav nobena me namrec ne preprica, da jo zadovolji ze seks brez njega/njih), najprej poznati sebe/svoje telo.
 
Zato pa ne razumem tistih zensk/deklet, ki pravite, da pri samozadovoljevanju nimate nobenih tezav, s fantom pa ne dosegate vrhuncev.
Zakaj ga preprosto ne prosite, da vam pocne isto, kar si pac pocnete same, da se zadovoljite??
Tako nekako se zacne, a prepricana sem, da ne tudi konca. Bistvo seksa ni penetracija (ki nas sama vecino zensk tezko maksimalno vzburi), sicer bi mu rekli kar oplojevanje..njegov namen je, da se s partnerjem vzajemno zadovoljimo. Zate se ne obremenjujte s tem, kako naj bi seks izgledal .
S pravim partnerjem, sproscenim pristopom in ustreznimi okolisicnami (zascita in zagotovljena zasebnost) vam orgazmi ne uidejo (temvec uhajajo ) Poudarjam pravega partnerja, pa s tem nikakor ne mislim dozivljenjskega..ampak pac takega, ki mu iskreno zaupate in si ga takrat zelite.
Res pa je, da je utopicno pricakovati, da bomo vsi v vseh polozajih enako vzburjali svoje erogene tocke in nam bo kar vse povprek prihajalo. Je pa to nedvomno idealen izziv za tiste, ze vesce v orgazmih...
 
Pa naj vam prihaja...
0
Nazaj na vrh
mwa
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2006Prispevkov: 78Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. avg 2006 21:38
Povezava do prispevka
oo punce, kaj naj vam pa jaz povem o tem.nič...priznam -nisem se imela  spolnih odnosov, stara sm pa 19 let hehe..pač nism še naletela na pravega. da ne boste mislile da cakam na poroko, ampak jaz si zelo zelim da bi bil moj prvic nekaj posebnega in  z  nekom ki mu bom lahko zaupam in bom sproscena ob njemu...ne pa takega ki bo mojo nedolznost izkoristil in odsel...


če ponujaš prijateljstvo nekomu, ki želi ljubezni, je prav tako, kot bi ponujal kruha tistemu, ki umira od žeje
0
Nazaj na vrh
kitty13
Starost: n/aPridružen: 18. maj 2006Prispevkov: 530Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. avg 2006 23:22
Povezava do prispevka
Bravo mwa! Kdor čaka, dočaka. In zagotovo je prvič s partnerjem, ki ga imaš red, najlepši.
Če ljubezen nosiš nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš.
0
Nazaj na vrh
barby2
Starost: 37Pridružen: 28. jul 2006Prispevkov: 624Kraj: SomewhereStatus:Offline
Objavljeno: 30. avg 2006 11:46
Povezava do prispevka
Lepo to slišato mwa, tudi jaz še nimam nobeni izkušen pri 19 letih kmalu 20, ampak se ne sekiram, nočem obžalovati kasneje,če bom naredila z nekom,ki me bo izkoristil ali pa če ne bom hotela še.
0
Nazaj na vrh
_natali
Starost: n/aPridružen: 19. avg 2006Prispevkov: 38Kraj: dolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 30. avg 2006 19:25
Povezava do prispevka
punce,..to je pa ful lepo slišati,....
jaz sem stara 21 let,...nisem več devica,...nedolžnost sem izgubila pri 16ih letih,..v tistih letih mi to ni nič pomenilo,..je bilo,..pa je šlo,..a sedaj,..želim si, da bi bila še sedaj devica,..in da bi to dala tipu, ki bi bil res nekaj posebnega,...vendar je prepozno,..zato, lahko vama samo rečem svaka vama čast,..kapo dol!!!!!
kajti,..jaz sem nedolžnost zgubila na eni fešti, z glasbenikom (koja ironija:)),..bila pijana u mrtvo,..ne spomnim se nič,...tako da,..če me sedaj kaka (mlajša) vpraša za mnenje,..ji povem mojo zgodbo,..in poudarim, da nisem bila pripravljena!!! tako da,..punce,..storite to, ko boste pripravljene,..in ne zato, da končno enkrat boste ....
 
Oyna,...hm,..jaz dolgočasa nisem verjela, da imamo ženske res točko g,...dokler je ni en model nekega dne odkril:))) sem mnenja, da si sposobna orgazma,..kajti jaz takega v življenju še nisem doživela ... (na žalost jo je pa uspelo najti le enemu do sedaj)
 
lp
.. "bistvu je očem nevidno, če hočemo videti, moramo gledati s srcem"...(Antoine de Saint Exupery)
0
Nazaj na vrh
MegWhite
Starost: 42Pridružen: 13. jun 2005Prispevkov: 1128Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 1. sep 2006 23:14
Povezava do prispevka
Meni se zdi predvsem pametno, da ne seksate, dokler uporabljate izraze, kot sta srednjeveško obarvana devištvo ali nedolžnost in dokler je v vašem sistemu vrednot spolnost nekaj, kaj dekle fantu "da", on pa vzame (kot bi šlo za materialno dobrino) in dokler se bojite, da vas bo spolni parter "izkoristil", ker je to dober pokazatelj tega, da še niste v stiku z lastno seksualnostjo in pravzaprav ne ločite med ljubeznijo in med spolnostjo kot naravno potrebo tako moških, kot žensk (strokovnjaki danes celo ugotavljajo, da je ženska spolna sla neskončno močnejša od moške, jaz pa pravim; ja dobro jutro). Je res pametno malo počakat. In delat na sebi, se izobraževat, čimveč brat (pa nimam v mislih romantičnih zgodbic), pa pozabit na princa na belem konju ki bo prišel po devištvo in prinesel ljubezen.

Aja, famozna točka G ni nič drugega, kot živčni končiči, ki se stekajo v klitoris, torej klitoris z notranje strani. Glavni in pravzaprav edini ženski organ v katerem se dogaja orgazem je klitoris (in seveda naša domišljija in sposobnost čustvovanja ali, kot radi rečemo, možgani). Klitoris je pri vsaki ženski različno občutljiv in tako je tudi s t.i. točko G. Večina žensk ima "slabe povezave" med klitorisom in steno nožnice, zato tudi nimajo točke G. Kar je nerelevantno, ker imamo na srečo klitoris in jaz osebno sem s tem, kar mi nudi moj "happy button" več, kot zadovoljna. Če pa hočete poskusiti otipati točko G, je to mogoče samo, ko ste zelo vzburjene in je klitoris nabreknjen, ker je velika verjetnost, da bo nabreknila tudi njegova notranja stran.
Nazadnje urejeno 1. sep 2006 23:26; skupaj popravljeno 1 krat
Thank you ...namaste... and god luck.
0
Nazaj na vrh
Glory
Starost: 45Pridružen: 6. nov 2003Prispevkov: 3914Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 1. sep 2006 23:17
Povezava do prispevka
Bravo MegWhite
Glory ima vas rada >:D<
0
Nazaj na vrh
MegWhite
Starost: 42Pridružen: 13. jun 2005Prispevkov: 1128Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 1. sep 2006 23:30
Povezava do prispevka
Hvala Glory Embarrassed
Thank you ...namaste... and god luck.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Seks
Stran 1 od 9
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo