Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Povečanje prsi: zakaj ne pri Fabjanu?

Amneris
Starost: 44Pridružen: 11. avg 2009Prispevkov: 10Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. dec 2009 16:02
Povezava do prispevka
V slovenskih forumih sem ze veckrat naletela na negativna mnenja o Fabjanu, vendar ponavadi brez konkretnejsih utemeljitev. Zanima me, kaj je narobe pri Fabjanu, ce poznate ze primere nezadovoljnih pacientk ipd. Sodec po tem, kar se dobi na spletu, bi clovek skoraj rekel, da je od slovenskih kirurgov Fabjan smatran med slabsimi.
To sprasujem, ker v italijanskih forumih pa hvalijo Fabjana, punce so vse prevesele za rezultate - verjetno predvsem zaradi ugodnejse cene v primerjavi z italijanskimi kirurgi. In zelo verjetno od vseh slovenskih kirurgov poznajo samo Fabjana, ker je blizu Italije in ima ze veliko italijanskih pacientk.
Hvala vnaprej za katerokoli informacijo!
0
Nazaj na vrh
selma
Starost: 43Pridružen: 1. mar 2006Prispevkov: 959Kraj: Obala-MariborStatus:Offline
Objavljeno: 4. dec 2009 17:51
Povezava do prispevka
Ne vem, če ti bo moj odgovor kaj v pomoč. Jaz poznam samo eno dekle, ki si je pri njem povečala prsi. Bila je popolnoma brez prsi, ravna kot deska, narediti si je dala zelo majhno številko, dvojko, se mi zdi...in je zelo zadovoljna z rezultatom.
I will not lie in front of the school bus with ketchup on my face
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 42Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 4. dec 2009 18:27
Povezava do prispevka
Lahko ti povem zakaj ga jaz nisem izbrala:

- ker sem videla njegove "izdelke" in mi razen ene (same samcate) svetle izjeme NISO všeč oz. lahko govorimo o hudih strokovnih napakah (predvisem slaba pozicija bradavic, pri čemer ti lepa oblika prsi prav nič ne pomaga, napačna pozicija bradavic jih brez izjeme iznakazi)
- ker sem dobila občutek, da se dela po tekočem traku in veliko krat zelo neprofesionalno (brez prespanja na kliniki, garancija 30 dni - WTF? prsi se oblikujejo pol leta v 30 dneh ne moreš še vedeti če je kaj narobe! ipd. cvetke - kot da dajo več na reklamo kot na storitev in osebni pristop, fuj.)

To je, jasno, moje mnenje. Italijanke so zadovoljne ker je za njihove razmere cena zelo nizka in ker z njimi precej lepše in pozorneje delajo kot s sodržavljankami (vsaj tako sem "slišala praviti" lahko je pa jasno običajna kleveta, se mi pa res zdi da so one njihov "ciljni trg"). Ne glede na to, sta bila meni prva 2 razloga čisto vrh glave (že prvi je bil več kot dovolj, saj je bistven).

Upam da je v pomoč.

Še nekaj mnenj/razlogov lahko najdeš tu: Klik

PS: Aja in to da je "ena zadovoljna" oz. da so italijake "zadovoljne" meni ne pove prav ničesar - dokler ne vidim slike je zame vse skupaj larifari, kar je nekomu super, je nekomu drugemu mimo, kriteriji so zelo različni. Sem videla vse preveč primerov "super zadovoljnih žensk" katerih prsi sama ne bi imela pa če mi plačajo operacijo, imam pa raje majhne. Veliko t.i. zadovoljnih so zadovoljne že samo s tem, da imajo velike...no thanks.




Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
evva
Starost: n/aPridružen: 29. jul 2009Prispevkov: 71Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. dec 2009 19:33
Povezava do prispevka
Popolnoma se strinjam s Tiko, podpis pod vse, kar je napisala... jaz se nisem odločila zanj, ker na pregledu premalo časa posveti pacientki, sestre so ful vzvišene in neprijazne, Tika je govorila o slabi poziciji bradavic, no naj povem natančneje...v kar nekaj primerih povečanja prsi pri njemu sem opazila previsoko pozicionirane bradavičke. Tko da... Čisto pa razumem, da je katera zadovoljna z njegovim delom. Ampak jaz še vedno pravim, mene je od slovenskih kirurgov 100% prepričal samo Planinšek.
0
Nazaj na vrh
Amneris
Starost: 44Pridružen: 11. avg 2009Prispevkov: 10Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. dec 2009 15:48
Povezava do prispevka
Hvala vsem za odgovor.
Tudi jaz sem mnenja, da to, kar navdusuje Italijanke pri Fabjanu, je v prvi vrsti cena. Ce pa z njimi ravna boljse kot s Slovenkami, to pa ne bi vedela...
Vsekakor, na italijanskih forumih sem videla ze veliko slik before/after, a nobene o posegih pri Fabjanu. Tudi tu bi se lahko porajala vprasanja/dvomi...
Skoda, da na spletnih straneh slovenskih kirurgov so slike before/after tako redke. Jaz jih nisem zasledila ne pri Planinsku ne pri Fabjanu.
0
Nazaj na vrh
danaja12
Starost: 29Pridružen: 14. avg 2012Prispevkov: 5Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2013 22:48
Povezava do prispevka

Pozdravljene!

Čez dva tedna sem naročena na pregled pri dr. Fabjanu, namreč za povečanje prsi...

 

Zanima me, kakšne so vaše izkušnje z njim ali nasplošno mnenje o povečanju prsi? Jaz si jih grem povečat, ker sem dve leti nazaj shujšala 7kg v enem mesecu in so mi prsi splahnele za skoraj 2 košarici! Unhappy

Vesela bom, če boste svoja mnenja in izkušnje delile z mano, saj je pred mano velika preizkušnja Smile

 

Pozdravček vsem!

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Povečanje prsi: zakaj ne pri Fabjanu?
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo