Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Nakup preko FB ponudnikov

Sandra Pervan
Starost: n/aPridružen: 28. mar 2014Prispevkov: 1Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. mar 2014 17:42
Povezava do prispevka

Pozdravljene,

ne vem, če sem v pravi temi foruma ampak vseeno. Zanima me ali je že katera od punca kupila kakšno stvar preko FB ponudnikov? 

Prejšni teden sem namreč prek FB od slovenskega ponudnika kupila torbico. Na strani prodajajo torbice, čevlje,... večina punc je sodeče po komentarjih s pošiljko zadovolnja. Tako sem tudi sama v dobri veri kupila izdelek. Izkazalo se je, da je ima torbica napako (slabo pritrjen ročaj,). OK, se zgodi, sem si rekla. Preko privat sporočila sem jim pisala, da prosim za reklamacijo, ker se je po dnevu uporabe ročaj otrgal. Za trobico sem odštela cca 60 eur. Do danes mi niso odgovorili, kar se mi zdi zelo nesramno in neprofesionalno. 

Zanima me kako lahko drugače urgiram, saj me pošteno jezijo ljudje, ki se izogibajo svoje odgovornosti. Ja vem, da sem si sama kriva, ker sem pač kupila stvar in tudi sem imela smolo, da sem dobila ponesrečen izdelek. Ampak vseeno, če je človek pošteno plačal pričakuje vsaj odgovor.

Upam, da ostale niste imele oz ne bote imele podobnih težav. 

0
Nazaj na vrh
Aion
Starost: n/aPridružen: 9. jul 2013Prispevkov: 511Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. mar 2014 20:22
Povezava do prispevka

To je trgovina kot vsaka druga. Če ti niso v enem tednu odgovorili, jim še enkrat prijazno napiši, da bi rada uveljavljala stvarno napako in da, če jim ni odveč, naj razrešijo tvojo pritožbo. V nasprotnem primeru se boš obrnila na Zvezo potrošnikov in boš na PL javno povedala za katero trgovino gre (koliko tisoš punc bere PL?smiley).

SIcer pa, poglej na račun, kako se podjetje ali fizična oseba imenuje (ki sicer obratuje preko FB strani) in jih pokliči ter zateži. Na pamet sicer ne vem, kakšni roki so predvideni v zakonu glede pritožb, vendar bi po enem tednu bil že čas, da ti odgovorijo.

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Nakup preko FB ponudnikov
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo