Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Linea Snella

mare15
Starost: 37Pridružen: 4. jul 2007Prispevkov: 300Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. jul 2009 10:33
Povezava do prispevka
Oj, upam da mi boste lahko pomagale.. me zanima če ste slišali za lineo snello in njihovo terapijo. Telovadiš pri 37 stopinjah celzija, pizno garantirajo za izgubo teže, tudi celulita.. itd...
Ali ima katera s tem kakšne izkušnje? Karkoli? Kako naj bi to izgledalo? Pa če ima kdo kakšen cenik, bi bila vesela, ker je baje zelo drago, na netu pa ni cenika. Uglavnem, me tudi zanima, kaj vi mislite, se da znebiti celulita na tak način?
 Lp
 
imejte se radi!!
0
Nazaj na vrh
madeira*
Starost: 41Pridružen: 16. apr 2007Prispevkov: 4877Kraj: Pri morjuStatus:Offline
Objavljeno: 23. jul 2009 10:52
Povezava do prispevka
Pri 37 stopnijah?  Pa to crkneš. Po mojem računajo na veliko potenja in s tem veliko izgubljene vode.
Vse, kar Kanibal napiše, + 1. :D
0
Nazaj na vrh
Sydelle
Starost: 33Pridružen: 3. dec 2008Prispevkov: 1752Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. jul 2009 11:10
Povezava do prispevka
Ena moja znanka se je pred časom odločila za to in kmalu spoznala, da je brezveze. Sicer ti  kolikor vem predpišejo proteinsko dieto, kako točno je s telovadbo pa ne vem, majo še tudi neke druge terapije ... tudi za ceno ne vem točno, nekje v glavi imam 2000€ - vsekakor vem da je ogromno, ker ti nudijo plačevanje po obrokih. Brezveze IMHO.
0
Nazaj na vrh
Stella Alex
Starost: 15Pridružen: 17. nov 2004Prispevkov: 3562Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. jul 2009 13:00
Povezava do prispevka
OMG 2000€
****************************
Lep pozdrav,
Stella A.
0
Nazaj na vrh
Sydelle
Starost: 33Pridružen: 3. dec 2008Prispevkov: 1752Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. jul 2009 13:32
Povezava do prispevka
Aja, mislim da z njimi skleneš pogodbo za 6-mesečni program (verjetno pa obstajajo drugačne različice, tako je imela ta znanka).
0
Nazaj na vrh
MajciT
Starost: n/aPridružen: 29. jul 2009Prispevkov: 1Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. jul 2009 22:06
Povezava do prispevka
Pozdravljene!

Jaz sem se pred enim mesecem odločila za program hujšanja v Linea Snelli v Mariboru,kjer se je odprl nov salon.
Po 1 mesecu sem izgubila 5 kg in 39 cm. Moja izkušnja je  pozitivna, saj poznam LS že kar 10 let. (tudi moja sestra je hodila pred leti).
S spodbujanjem terapevtk je hujšanje res prijetno.Vzdušje super.
Glede cene pa je tako, da je odvisno od vsake posamezne ženske koliko mora izgubiti.
Če so rezultati, potem pozabiš na denar...
Lep pozdrav...

0
Nazaj na vrh
Navy
Starost: n/aPridružen: 13. jul 2008Prispevkov: 1578Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. jul 2009 22:35
Povezava do prispevka
Kolegica je od sorodnice dobila nekaj bonov za to Linea Snello in je šla probat. Pred tem je resnično preizkusila veliko večino dostopnih (cenovno seveda) artiklov, ki so obljubljali manj celulita pa se ji ni nič poznalo (povzela sem njene besede). V tem salonu je telovadila ob pomoči tamkaj zaposlenih in prav tako je omenjala neko vročino ali komoro ali nekaj podobnega (sem že pozabila). Nad rezultati je bila navdušena - napeta koža in nekaj manj v obsegu potem pa je nehala hoditi, ker je bonov zmanjkalo, denarja za te stvari pa nima.

Na podlagi njene izkušnje sem to zapisala in takrat vem da mi je dejala, da so rezultati opazni.
0
Nazaj na vrh
SwanHeart
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2005Prispevkov: 1527Kraj: Nekje v temi s prekrizanimi rokamiStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2009 14:27
Povezava do prispevka
Jaz sem hodila pred leti. Zadeva je draga, predraga, ampak dokaj ucinkovita. Jaz sem izgubila 9 kil in ogromno centimetrov. Ce ne bi imela problemov s scitnico, bi zagotovo izgubila se kak kilo vec.
Telovadis v posebni komori iz katere ti gleda samo glava, imas predpisane vaje za vse skupine misic. Ko prides do nevem... mislim da 50 ponovitev in pri tem nimas tezav, ti prepisejo nove vaje. Sledi Ionosavna. To je posebna savna s kombinacijo aromaterapije in ozona, v eni taki posebni komorci, iz katere tudi gleda samo glava :D. Obcutek je fantasticen. Ko prides na terapijo te najprej stehtajo, zabelezijo in po koncu terapije spet stehtajo, da vidijo kolk vode si izgubil. Dajo ti tudi jedilnik, ki temelji na kombiniranju hrane... tisto kar ze vsi poznamo. Obcasno lahko dajo tud kako drugo dieto, npr beljakovinsko in preverjajo s posebnim lakmusom neke... katione??, ampak je dokaj kruta, posebej ce ne morete ziveti brez riza, krusnatih izdelkov in paste Smile Obcasno te dajo na kolo, da limfno drenazo in na se kako napravo, takrat ko sem jaz hodila so imeli samo neko rec, ki te je stiskala po telesu... spet ena vrsta limfne drenaze.
Stvar je resnicno draga, posebej, ce imas za izgubiti 20 kil. V tem primeru se pogovarjajo o 2000 evrih smi zdi.

Kot pri vsaki dieti je potrebna disciplina. Jaz sem bila enkrat aprila na informativnem razgovoru, ampak je zadeva za moj trenutni financni zep predraga. Zato sem se raje odlocila za disciplino pri sportu (skoraj vsak dan hitra hoja, trebusnjaki, sklece ipd) in eliminaciji sladkih zadevscin iz hrane + kombiniranje hrane. Se ful pozna. Wink Gre pocasi, ampak gre dol. Sem se odlocila za zelo pocasno hujsanje, z vmesnimi prekinitvami (kar pomeni da ne smem pridobiti vec kot 1,5 kila v prekinitvi), recimo zdaj je moj rezultat v enem letu in 4ih mescih 10 kil manj. Ni veliko, vendar se mi pozna na konfekcijskih stevilkah in obsegu.
There is only 1 part of the universe you can change and that part is your own self.
0
Nazaj na vrh
dodeka
Starost: n/aPridružen: 13. avg 2009Prispevkov: 195Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. avg 2009 14:01
Povezava do prispevka
Linea snela se oglašuje kot salon, kjer s telovadbo na njihovih napravah izgubljaš težo, v resnici pa te dajo na zelo kruto dieto, katere se moraš držat, sicer ne shujšaš nič. Na taki kruti dieti pa bi shujšal v vsakem primeru, z ali brez linee snelle. Je pa res, da si s telovadbo na njihovih napravah zraven še lepo oblikuješ telo. Samo problem nastane, ko prenehaš s to kruto dieto, se kilogrami hitro povrnejo. Verjamem pa, da imaš večjo motivacijo za dieto, če si plačal toliko denarja. Če pa hočeš dolgotrajne rezultate in novo nižjo težo, ki bo trajala celo življenje, pa LS zagotovo ni prava rešitev. Ls je za moje pojme ena super zadevica, če si sicer bolj lene sorte, pa greš tja za dva meseca pred dopustom, da se malo oblikuješ in shujšaš, da se potem bolje počutiš v kopalkah (če ti denarnica to dopušča). Sicer pa uporabljajo beljakovinske diete, ki so poleg tega, da so krute, še zelo nezdrave in se jih lahko poslužuješ zelo redko in za krajši čas. Imajo pa še to slabost, da se ti kilogrami potem, ko zopet začneš uživati ogljikove hidrate, pa če še tako paziš, povrnejo z vrtoglavo hitrostjo in ponavadi pristaneš na višji teži.
0
Nazaj na vrh
Maisie
Starost: n/aPridružen: 13. nov 2007Prispevkov: 807Kraj: Planet ZemljaStatus:Offline
Objavljeno: 22. jul 2011 9:29
Povezava do prispevka
Trenutno imajo neke akcije...se plača morda malo pogledat.
"Iskanje odličnosti pomeni, da poskušamo dati vse od sebe pri vsem, česar se lotimo."
0
Nazaj na vrh
evenin
Starost: 39Pridružen: 29. maj 2009Prispevkov: 43Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. avg 2011 23:58
Povezava do prispevka
No Moje mnenje je tako.Jaz sem hodila tri mesece stalo me je 3000eur za tri mesece kar je zelo veliko.Meni ni bilo všeč ker nekatere terapevtke niso usposobljene za telovadbo osposobljene so za kozmetične stvari in itd.Shujšala sem zelo malo za toliko denarja pa še preveč se je jedlo da ne rečem koliko krat so mi prehrano spremenile.No zdaj sem začela hodit v Fitline studio kjer imam osebnega trenerja pol manj me stane in več imam od tega.V treh mesecih sem pri njih izgubila 11,5 kg kar sem zelo zadovoljna sploh ker so mi povedali kaj naj jem in me res skoz spremljajo mojo prehrano in moje želje.Spoh sem zadovoljna ker se mi je telo že zelo preoblikovalo tako da se že zelo vidi ne pa kot sem hodila v linea znela se ni skoraj nič poznalo za tako veliko denarja.Ni težko dati nekaj zase težje je če nisi zadovoljen z razultatom za tako ceno.Je pa res da je to moje mnenje vsak ima svoje mnenje to je moje.
0
Nazaj na vrh
kokola
Starost: 23Pridružen: 13. feb 2008Prispevkov: 3747Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. nov 2011 10:04
Povezava do prispevka
Jaz sem šla včeraj prvič. Sicer nimam problemov s težo, nekoliko "šlaufkov" mam le na trebuhu,ampak sem bon dobila od frendice in sem pač šla poskusit,da ne gre bon v nič.
 
Moja terapija je imela 3 postanke:
- najprej telovadba na neki vibrajoči površini
- telovadba v komori (37C)
- Ionosauna (37C in 90% vlažnost,dodajo še eterična olja)
 
Bilo kar kul,ampak,ne vem,jaz ko gibam,sem navajena se bolj aktivno gibat..Meni ta LS nikakor ne bi ustrezala,ne samo zaradi cen (ki res niso normalne ),ampak se mi zdi,da se da z pravo telovadbo, športom veliko bolj utrdit mišice in preoblikovat telo kot v LS. Ta LS je res bolj za "lenobne" ,kot tudi piše dodeka.
Me je pa presenetilo koliko (mladih) punc je bilo v salonu, ko sem bila jaz. Meni,povem prav po pravici,se zdi brezveze dat toliko denarja,ko pa lahko sam z dieto in telovadbo,dosežeš isti ali še boljši učinek..Sicer pa,seveda,ljudje smo različni.

All I've learned from my mistakes is that I can't stop repeating them.
0
Nazaj na vrh
ricola
Starost: 36Pridružen: 5. dec 2011Prispevkov: 91Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. dec 2011 14:33
Povezava do prispevka
Meni je bilo najbolje pri Linei sauna in vonj evkaliptusa (kjer imaš glavo ven. A katera ve ali imajo še kje savne, kjer imaš v savni le telo, glavo pa ven. po telesu mi paše vroč zrak, v glavo pa mi stopi slabost ob izpostavljenosti savene. ta v Linei pa mi je zelo odgovarjala!
0
Nazaj na vrh
marusape
Starost: 43Pridružen: 16. mar 2017Prispevkov: 1Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2017 9:09
Povezava do prispevka

Sicer že nekaj časa ta tema ni bila odprta, pa vseeno, modra katera ve in ima izkušnje. Linea Snella ima kar nekaj programov in terapij (http://www.lineasnella.si/programi/terapije/). Morda katera ve, kaj je najbolj učinkovito? Ozioma ali se razlike med temi programi sploh poznajo? Hvala za pomoč :) 

0
Nazaj na vrh
_*Shaheena*_
Starost: 34Pridružen: 11. avg 2005Prispevkov: 10863Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. mar 2017 19:23
Povezava do prispevka

Edini učinkovit način za zdravo, dolgoročno izgubo teže in njeno vzdrževanje je kombinacija zdrave, polnovredne in nepredelane hrane + redna rekreacija. Je pa dosti lažje iti na terapijo v salon, ja smiley

Sleeping with ghosts.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Linea Snella
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Usnjena krila obožujejo tudi zvezdnice – od Meghan Markle do Olivie Palermo.