Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kakšni so levi in ostala znamenja

Pojdi na stran 1 , 2
irena
Starost: 20Pridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 5210Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 31. jul 2004 21:07
Povezava do prispevka
Lev

23. julij - 22. avgusta


Lev in Levinje so mojstri zapeljevanja in flirtanja. Večinoma so samozavestni, kljub temu pa jim izjemno godi, če jim laskate in jih občudujete. Takrat se počutijo kot pravi kralji živali. Ljubijo razkošje in zabave ter so izjemno družabni. Ker so rojeni voditelji, se je v primeru, da vam predstavnik tega znaka ogreje srce, najbolje prepustiti toku dogodkov in mu prepustiti kontrolo. V zahvalo vas bo obravnaval kot kraljico ali kralja, vas občudoval in hvalil. Ne bodite pa preveč razočarani, če si bo že naslednji večer izbral nov predmet občudovanja. Levi pač potrebujejo svobodo, kar ne pomeni, da ni možnosti, da se poletna romanca spremeni v trajnejšo vezo, če le srečajo osebo, ki jim je kos. Ne glede na trajnost veze z Levom, vam bo ta ostala v lepem spominu, saj veljajo za ene boljših ljubimcev zodiaka.
0
Nazaj na vrh
Angellina
Starost: 34Pridružen: 14. jan 2004Prispevkov: 6907Kraj: celjeStatus:Offline
Objavljeno: 31. jul 2004 21:29
Povezava do prispevka
Huh...
Normalnost je relativna.
0
Nazaj na vrh
Sasha
Starost: 42Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 1227Kraj: UKStatus:Offline
Objavljeno: 31. jul 2004 21:56
Povezava do prispevka

A se katera spozna na horoskope? Za leve vcasih pise da so do vkljucno 23. avgusta (torej 23. avgust zadnji dan leva), spet drugje pa je prvi dan device.


Odvisno kateri horoskop (tudi online) pogledas. Zakaj pride do odstopanj?

Sasha
0
Nazaj na vrh
Petra
Starost: 43Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 6817Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 31. jul 2004 22:35
Povezava do prispevka
Irena, s kje pa si to potegnila? Imaš tudi za ribi pa devico?
0
Nazaj na vrh
irena
Starost: 20Pridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 5210Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 31. jul 2004 23:29
Povezava do prispevka

Seveda, za vse...:


Ribi

19. februar - 20. marec


Zasanjani predstavniki Rib so romantične duše, občutljive, čustvene in velikokrat pred krutim svetom pobegnejo v domišljijski svet. Ribice potrebujejo ljubezen bolj kot razburljive avanture. Zaradi sramežljivosti in neodločnosti predstavnikov tega znaka, je najbolje, da vsaj v začetku aktivno vlogo v razmerju prevzame tisti, ki mu je Ribica prirasla k srcu. Ko pa se Ribe ogrejejo, so ljubeznive, nežne in jim razveseljevanje partnerja predstavlja velik užitek.

Devica

23. avgust - 22. september


Device so preveč natančne in analitične, da bi jim šle ljubezenske avanture za eno noč dobro od rok. Če vas predstavnik tega znaka preseneti s povabilom na zmenek, ste lahko prepričani, da vas je pred tem že nekaj časa opazoval, analiziral vaše obnašanje in vnaprej načrtoval, kako se vam bo približal. Device sicer veljajo za hladne in zadržane, vendar to ne drži povsem. Kadar se Device zaljubijo, se zaljubijo do konca. In zaljubljene Device vas bodo prav gotovo presenetile med rjuhami, saj so zaradi svoje natančnosti in strmenja k popolnosti, pozorni ljubimci, ki se ne pozabijo posvetiti nobenemu delu vašega telesa.
0
Nazaj na vrh
andreya
Starost: -14Pridružen: 28. mar 2004Prispevkov: 3715Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2004 1:02
Povezava do prispevka
Irena, zdaj pa še mene usliši in daj gor še za ovne, please....
0
Nazaj na vrh
Petra
Starost: 43Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 6817Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2004 9:45
Povezava do prispevka
Irena, hvala
0
Nazaj na vrh
irena
Starost: 20Pridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 5210Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2004 11:03
Povezava do prispevka
Da ne bo glih vsaka posebaj prosila...

 

Oven

21. marec - 20. april


Ognjeviti Ovni imajo radi poletje predvsem zato, ker si lahko na vsakem koraku ogledujejo bolj ali manj razgaljena telesa. Vroče sonce jim privabi vroče misli. Moški predstavniki tega znaka se ne obirajo dolgo in hitro stopijo v akcijo. Osebi svojega poželenja se približajo brez sramu in naj vas ne preseneti, če vas bo Oven kar takoj povabil na zmenek ali pa na vročo avanturo. ženske predstavnice tega znaka so ravno tako strastne, kot njihovi moški kolegi, vendar jim ni treba na lov za avanturo, saj pozornost moških pritegnejo z energičnostjo in magnetno privlačnostjo, ki se ji lahko upre le redko kdo. Če hočete tega strastnega avanturista tudi obdržati, mu morate biti kos tako v vsakdanjem življenju kot v postelji.


Bik

21. april - 20. maj


Če se vam ob lovljenju sončnih žarkov ob morju oko ustavi na predstavniku tega znaka in ga želite videti še kje drugje kot v svojih sanjah, mu pristopite s kremo za sončenje v rokah. Ob nežni masaži se bo močan Bik spremenil v muca, ki zadovoljno prede pod vašimi rokami. Če pa ga povabite še na večerjo, ki ste jo skuhali sami in se med vama ob umirjenem pogovoru vname iskrica, je mogoče, da poletna romanca postane začetek ljubezni. ženske predstavnice tega znaka so nežne in zelo tolerantne, zato se trud in potrpežljivost, ki je potrebna, da vas Bikica spusti blizu, izplača. Predstavnike tega znaka je lahko vzljubiti, saj se vam bo za senzualne užitke, s katerimi ste osvojili njegovo srce, še dolgo zahvaljeval tako, da bo v vseh pogledih poskušal zadovoljiti tudi vas.


Dvojčka

21. maj - 20. junij


Dvojčkom se je najlažje približati na zabavi, kjer se obkroženi z množico prijateljev in znancev počutijo domače in sproščeno. Največ možnosti, da vas Dvojček opazi, imate, če se z njim zapletete v zanimiv pogovor ali ga zabavate s šaljivo anekdoto. Izziv pa ni pritegniti pozornost teh zabavnih bitji, ampak jo obdržati. In če vam to uspe, se vam obeta poletna avantura v dobesednem pomenu besede, saj je romanca z Dvojčkom razburljiva, zabavna in polna novih doživetij. Torej, če si letošnje poletje želite popestriti svoje spolno življenje, je Dvojček prava oseba za vas, saj je domišljija njegovo srednje ime.
 


Rak

21. junij - 22. julij


Avantura z Raki je kot romantična pravljica. Res je, da je včasih težko prebiti skozi trd Rakov oklep, ki jih varuje pred nevarnim svetom, vendar sproščeno vzdušje poletnega časa pripomore, da Raki lažje pokažejo okolici svojo občutljivo notranjost. Čeprav navzven tega ne kažejo, so tako Raki kot Rakice izjemno čustveni in občutljivi ljudje. Če se bo že odločil za poletno avanturo, to ne bo le skok med rjuhe, ampak pravo romantično doživetje. Sanjarjenje v dvoje ob občudovanju sončnega zahoda, večerja ob svečah, noči ob nežni glasbi in plesu?.Vse to lahko pričakujete, če vam uspe osvojiti Rakovo srce.


Tehtnica

23. september - 22. oktober


Če imate radi uglajene ljudi, ki spoštujejo pravila lepega vedenja, boste v poletni romanci s Tehtnico neizmerno uživali. Za moške pripadnike tega znaka lahko rečemo, da so poslednji kavalirji današnjega časa. Na zmenku vas bo presenetil s šopkom cvetja, vam odpiral vrata in primaknil stol. Nad svojo princeso se skoraj nikoli ne pritožuje, saj ne marajo prepirov. ženske Tehtnice so očarljive in šarmantne. Rade imajo vse kar je lepo, zato skrbno pazijo na svoj izgled, ki je eleganten in urejen. V ljubezni iščejo harmonijo s partnerjem in zato bodo, če bodo v vas našle sorodno dušico, poskrbele, da romantika v razmerju ne bo zamrla še dolgo po tem, ko bo poletja že konec.
 


Škorpijon

23. oktober - 21. november


Če vas bo neznanec očaral s svojim skrivnostnim pogledom in boste imeli občutek, da vam zna že ob prvem srečanju brati misli in videti v globino vaše duše, je to prav gotovo Škorpijon. Za predstavnike tega znaka je osvajanje src igra, v kateri hočejo zmagati. Zmaga pa pomeni razkritje skrivnosti svojega ljubimca, ker jim to omogoči, da držijo vse niti v svojih rokah in dajo partnerju ravno to, kar potrebuje. Poletna ljubezen s Škorpijonom je res nekaj posebnega, vendar pazite! Pik ranjenega Škorpijon hudo boli.

Strelec

22. november - 21. december


Strelcem res ni težko najti partnerja s katerim se bodo zabavali poleti, saj so mojstri spogledovanja. Pogosto lahko izbirajo med več potencialnimi partnerji, ki jih privlači Strelčev optimizem in veselje do življenja. Cenijo ljudi, ki zanjo tudi v ljubezni ostati neodvisne in samostojne osebnosti, ker tudi sami ljubijo svobodo. Radi imajo raznovrstnost, zato so tako pri izbiri partnerjev kot pri izbiri seksualnih položajih pripravljeni poskusiti čimveč novega. Najboljši način, da osvojite srce Strelca za dalj časa pa je, da mu pustite veliko svobode in da gradite na vajinem prijateljstvu.

Kozorog

22. december - 19. januar


Kozorogi se res težko odtrgajo od dela in službenih obveznosti, a tudi oni si morajo kdaj vzeti čas za ljubezenske dogodivščine. Poletje je pravi čas za to. V ljubezenskih zadevah se sicer ne znajde tako dobro kot v poslovnih, ampak če se odločijo osvojiti srce, bodo to zagotovo tudi uspešno storili. In le ti izbranci se bodo lahko prepričali, da je navzven zadržan Kozorog strasten ljubimec. Ko Kozorogi spoznajo, da je nekdo resnično vreden njihove ljubezni, se ljubezni popolno predajo in so zvesti in vdani partnerji.
 


Vodnar

21. januar - 18. februar


Vodnarji so revolucionarni in svobodomiselni tudi v ljubezni. Radi imajo vse kar je novo, radi eksperimentirajo, zato pa ne dovolijo, da jih veza utesnjuje. V ljubezni iščejo predvsem prijateljstvo in pa partnerja za nove pustolovščine, zato so poletne avanture kot nalašč ustvarjene zanje. Tudi njihovo spolno življenje je razgibano in razburljivo.V ljubezni dajejo veliko, posebej so znani po svoji sočutnosti. Najbolj cenijo partnerja pri katerem se počutijo dovolj varne, da lahko izživijo svojo radoživo naravo.

 
0
Nazaj na vrh
Nadine
Starost: 41Pridružen: 13. nov 2003Prispevkov: 1498Kraj: Maribor-BresternicaStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2004 12:52
Povezava do prispevka
Joj, zame, ki sem levinja, pa kr drzi vecina od tega napisanega.

[img]http://lbdf.lilypie.com/9e0Op2.png[/img]
0
Nazaj na vrh
katra
Starost: 37Pridružen: 8. jan 2004Prispevkov: 770Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2004 12:56
Povezava do prispevka
zame, ki sem strelka pa nič ne drži pa pri lubiju, ki je tehtnica pa edino drži, da se ne mara kregati
LP

Katra
0
Nazaj na vrh
Jasmina
Starost: 40Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 575Kraj: CeljeStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2004 13:42
Povezava do prispevka

Nadine je napisal/aJoj, zame, ki sem levinja, pa kr drzi vecina od tega napisanega.


Tudi jaz sem levinja in se kar strinjam.

LP, Jasmina

Ljubi trenutek in njegova energija se bo prelila čez vse omejitve. "W. Blake"
0
Nazaj na vrh
Iree
Starost: 56Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 9321Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2004 14:40
Povezava do prispevka
Sasha je napisal/a

A se katera spozna na horoskope? Za leve vcasih pise da so do vkljucno 23. avgusta (torej 23. avgust zadnji dan leva), spet drugje pa je prvi dan device.



Odvisno kateri horoskop (tudi online) pogledas. Zakaj pride do odstopanj?



Razlike so zato, ker sonce ne pride vsako leto ob istem času v posamezno znamenje (razlika lahko znaša nekaj ur ali tudi cel dan). Če mi poveš uro rojstva, ti lahko pogledam.
0
Nazaj na vrh
anneta
Starost: -14Pridružen: 18. feb 2004Prispevkov: 2680Kraj: raj na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2004 18:50
Povezava do prispevka
Ribi

19. februar - 20. marec


Zasanjani predstavniki Rib so romantične duše to drži zame, ampak vse v mejah normale, občutljive kukr kdaj, čustvene hajd pa nej bo in velikokrat pred krutim svetom pobegnejo v domišljijski svet to zame ne drži, ker vedno še preveč realno gledam na vse. Ribice potrebujejo ljubezen bolj kot razburljive avanture e pa baš i ne, meni paše kar oboje. Zaradi sramežljivosti in neodločnosti predstavnikov tega znaka, je najbolje, da vsaj v začetku aktivno vlogo v razmerju prevzame tisti, ki mu je Ribica prirasla k srcu v začetku ja, nočem biti pa preveč napadalna. Ko pa se Ribe ogrejejo, so ljubeznive, nežne in jim razveseljevanje partnerja predstavlja velik užitek RES JE!!!.

 

Ma sej nekaj stvari je res, čeprav zame ne drži, da bi bila tako občutljiva in čustvena. Mogoče zato, ker sem v podznaku bikica.

A se katera spozna na podznake???
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2004 20:29
Povezava do prispevka
Anetta, včasih je podznak še bolj izražen kot osnovno znamenje. Poglej na  www.lunin.net  .
0
Nazaj na vrh
jayla
Starost: n/aPridružen: 10. apr 2004Prispevkov: 21Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 2. avg 2004 13:43
Povezava do prispevka





podznak kaže na to kako človeka dojema okolica , ki ga ne pozna preveč dobro, tvoj prvi vtis, tko nekako.Ni preveč pomemben ta ascedent. Potem maš pa še merkur:komunikacija, mars:sex, način kreganja z ljudmi venera:ljubezen, denar, umetnost, luna:podzavest, kakšen si v dnu duše oz, takega te poznajo le tisti ki te dobro poznajo.To so osebni planeti ki so najbližji soncu in zelo vplivajo na človeka, tako da če so v različnem znamenju koz sončno, lahko komot prevagajo.Lep pozdrav!Link kjer vidiš ostale planete, oz si jih izračunaš pa je že Jerca napisala

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kakšni so levi in ostala znamenja
Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zvezdnice, kot so Jennifer Lawrence, Kate Hudson, Serena Williams in Emma Stone so na rdeči preprogi zažarele v (kot) poročnih oblekah.