Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Izpuščaji po trebuhu

metikameti
Starost: 31Pridružen: 3. dec 2012Prispevkov: 179Kraj: Ljubljana okolicaStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2013 13:10
Povezava do prispevka

Potrebujem pomoč.

 

Pred 1 tednom so se mi po trebuscku naredile pikice rdeče,kot mazolcki samo da niso mazolcki.Dostikrat me srbijo,mazem jih z ognjičem in bepantenom-seveda nočem itih zdravniku saj se ga čim bolj izogibam.Zanima me ali je katera imela kar koli podobnega in kaj bi to lahko bilo.Domnevam da nič hujšega.mogoče kašna elergija mogoče na mehčalec,kašno hrano ali kaj podobnega,samo hrana ne vem če je lahko,ker bi bili drugačni izpuščaji domnevam Wink Mogoče lahko tudi od prezakisanosti telesa? Imam sicer tezave z zelodcem in črevesjem,imam pa te izpuscaje samo po trebuscku,res je tudi da zadnje čase tudi bolj kot ponavadi kiham.

vglavnem kar koli bo katera napisala svoje mnenje mi bo v pomoč.

Mogoče sem še pozabila povedati da sem uporabila pred 1 tednom exfoliac losjon : http://www.lekarnar.com/izdelki/exfoliac-losjon za akne po obrazu in po prsnem košu,kjer me je začelo tako peči da sploh res ni bilo in sem prenehala z uporabo,ne vem če je krivo to,samo priblizno od takrat imam te izpuscaje,Čudno mi je da bi bilo zaradi tega saj naj bi to bilo za akne in za občutljivo kožo,razen če sem si  po kakšni ranici in mi je to mogoče prišlo zdaj v kri da nisem slučajno kaj fasala


 

0
Nazaj na vrh
JoLynn
Starost: n/aPridružen: 17. nov 2010Prispevkov: 1285Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2013 14:28
Povezava do prispevka

Bi znalo bit, da gre za Pityriasis roseo.  Ni nič nevarnega, je pa skrajno neprijetno in dolgotrajno stanje. smiley Pri meni je trajalo kakšne 4 tedne, da so izpuščaji izginili in je srbenje prenehalo. Izgledalo je precej grozno (sem se kar ustrašila na začetku), najbolj pa pomaga (čeprav se čudno sliši) čimmanj umivanja in tuširanja. Bolj se boš tuširala, dalj časa bodo izpuščaji vztrajali. Koža naj bo čimbolj suha, tudi maži je ne z raznimi kremami ali losioni, razen s čistim aloe vera gelom, da ublažiš srbečico. Jaz bi na tvojem mestu vseeno šla k zdravniku, da potrdi ali je to to ali ne. 

0
Nazaj na vrh
metikameti
Starost: 31Pridružen: 3. dec 2012Prispevkov: 179Kraj: Ljubljana okolicaStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2013 14:39
Povezava do prispevka

sem odprla ta link pa nimam takih flekcev,pa čudno,ker imam tako zelo suho kožo,kaj šele da je ne mažem s kašno kremo.Meni Pomaga če se mažem z ognjičem in bepantenom,ker nimam take srbečice in zato tudi pikice niso tako
vidne-seveda pa so še vedno po celotnem trebuhu.Bomo videli čez čas kaj bo,ko zamenjam pralno sredstvo.

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Izpuščaji po trebuhu
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kmetijstvo je temelj sodobne civilizacije, vendar je ustvarilo nočno moro za naše zobe – kmetijska revolucija je spremenila vse in to dejstvo je nemogoče zanikati.