Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Iščem nekoga..

MaFija_X
Starost: n/aPridružen: 12. jan 2005Prispevkov: 21Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. nov 2005 21:36
Povezava do prispevka

Sem mlada punca, željna novih poznanstev, izkušenj in znanj..sem drzna, si upam tvegat in življenje zajemam z veliko žlico..torej imam zelo visoke cilje..

 

Ker mi trenutno življenje ne nudi ravno veliko, bi rada poiskala bolj kakovostno življenje nekje v tujini..ker želim spremeniti okolje (zaradi osebnih razlogov), kjer je večji trg, več denarja, kjer ni zime in je življenje bolj živahno in zanimivo..

 

Ker sem trenutno sama, ne iščem nič resnega in si želim le novo življenje..iščem prijateljico, ki ima iste oz. vsaj podobne interese kot jaz..

Naj bom bolj konkretna..zanima me amerika..kar pomeni vse to želim uresničiti tam..ker sem po naravi preveč energična za okolje v katerem živim in sem prepričana, da me je bog poslal na napačen kraj..če sem bolj iskrena: živim življenje ala ameriken stajl v malem mestu v sloveniji.

 

Iščem prijateljico, ki naj ima takšne lastnosti: je živahna, energična, si upa tvegat, po naravi nora (upam, da veste kaj mislim), se ne boji ničesar, ni zadovoljna z življenjem ki ga živi, nima večjih obveznosti zaradi katerih ta trenutek ne bi mogla v tujino (šola oz. delo s katerim se ukvarja IN JO VESELI), želi več denarja in je zato pripravljena narediti vse, se truditi in veliko tvegati, ima raje poletje kot zimo, ni KONZERVATIVNA, se ne sekira preveč za nič, ji je ameriško življenje všeč,  je (vsaj malo) pokvarjena, po možnosti ne kadi, je zadovoljna s svojim izgledom, je po horoskopu: vodnar, dvojček, strelec, lev, oven, kozorog, škorpijon, rak ali riba, je delovna, ima rada potovanja, obožuje glasbo in ples (če obvlada petje ali kakšen ples, še toliko boljše), posluša hip hop/rock/pop/klasiko/house/..(vsaj nekaj od tega in ni pristaš kake ala metal muzike), je po naravi POŠTENA, vredna zaupanja, zna biti zelo dobra prijateljica, je ustrežljiva, dobrega srca, morda maščevalna in opasna (kar me pri ženskah privlači), samozavestna, ima

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Iščem nekoga..
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Profesorica je razkrila, da je uživanje mesa nujno za duševno zdravje, saj veganska hrana ne vsebuje ključnih hranil.