Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Bivši me želi nazaj

Ametist
Starost: 40Pridružen: 25. mar 2011Prispevkov: 39Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2014 17:39
Povezava do prispevka

Zgodba je sledeča....Z bivšim sem bila skoraj 10 let skupaj vendar nisva živela skupaj. Ker se je temu vedno na fin način izmikal. Ampak imela sva se fajn seveda z vsponi in padci. Nenadoma je začel kar naenkrat popivati in vsak dan več. vprašala sem ga zakaj to počne, a mi ni zaupal. Krivil je staše, ker so mu vedno nekaj sitnarili.

Takrat sem delala v lokalu in tja je on pogosto zahajal. Na enkrat sem tam spoznala nekoga, ki mi je ratal všeč. Ne vem kako se je to zgodilo ampak verjetno ker sem bila tisti moment žalostna in šipka sem seveda podlegla njegovim čarom. Začela sva se dobivat bivši je pa čedalje bolj zapadel v alkohol. Bilo je grozno in seveda je tudi kasneje izvedel, da se dobivam s tem novim tipom. Ko je izvedel sem prekinila stike s tem novim fantom (slišala sva se a mela nisva nič), a kaj ko bivši ni nehal piti....začel je delati vse po svoje... Začel me je tudi žaliti. Nisem se mogla pogovoriti z njim, odklanjal je pogovor in sva šla narazen za en mesec. Vmes me je klical in hotel, da greva spet skupaj. In sva šla. A je bil še vedno prisoten alkohol.

Nekega dne sem za hec šla gledat njegov mail (še nikoli ga nisem gledala) in videla slike od ženske, ki je bila moja sodelavka. čisto se mi je obrnilo in se mu dala konec. Nato sem ugotovila, da sem vse prehitro odreagirala in mi je bilo žal, ter ga prosila naj se vrne. V roku enega tedna je imel že drugo punco, šel živeti skupaj z njo v najem. Blokiral me je na telefonu in zagrozil da ga naj ne kličem in naj ga prebolim. Seveda ga nisem potem več klicala  In kaj se je zgodilo...kot so mi povedali ga je ta tanova pustila v roku 2.5 meseca. V tem obdobju sem bila s tem fantom, katerega sem spoznala v tem lokalu v katerem sem delala. Je kar nekaj let starejši (in sem še vedno). Bivši me je začel klicati in hoče nazaj mene kljub prevari!

Po vsem tem sem zmedena, Ne vem kaj naj naredim. Občutek sem dobila, da me hoče nazaj, ker ima tam propadlo vezo. Na pogovor z njim nisem pristala, ker ne vem kaj naj naredim? Ali sem prizadeta preveč. Priznam pa, da sem tudi jaz kriva in ne samo bivši za propadlo vezo. Moja čustva so zmedena. Ali je vredno reskirati in jet nazaj k bivšemu ali začeti novo življenje? S tem sedanjim fantom katerim sem sedaj se imam fajn, je pa res da je starejši od mene 17 let. Vem, grozna in zakomplicirana zgodba.

 

Dodani odstavki za lažjo berljivost.
Tanja

Nazadnje urejal/a Tanja 25. feb 2014 21:28; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
Binas
Starost: 36Pridružen: 17. nov 2011Prispevkov: 1239Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2014 18:51
Povezava do prispevka

Bivši so z razlogom bivši. Tako naj tudi ostane.

Premisli pri sebi- Kaj je bil vzrok razhoda? Kdo je dal pobudo za prenehanje? Ali ka kateri izmed vaju vmes bil z drugo osebo? Če je na to vprašanje odgovor DA-potem nima smisla vračanje v preteklost. Kaj je človek naredil/spremenil pri sebi, da se stare napake ne bodo ponavljale? Besede "bo drugače", "Se bom spremenil" so puhle, štejejo le dejanja.

Če si zmedena-najprej razčisti zadeve in se potem odloči. 

To se jaz prevprašam, če pride do take situacije in po tvojem prispevku bi rekla, da nimata prihodnosti. 

Je pa hudo moteče, da si zdaj v zvezi z drugim in razmišljaš o vrnitvi bivšemi, hkrati pa trdiš, da se imata fajn. Protislovje, dvoličnost. A partner ve, da si v stiku z bivšim in da bi spet probal s tabo? Če bi ti blo tolk fajn s sedanjim partnerjem, bi gladko zavrnila bivšega in se ne ozirala nazaj.

100% predanost, 100% zagnanost.....vmesne poti ni!
http://tecem26.blogspot.com/
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2014 21:39
Povezava do prispevka

Bom zelo kratka: meni se tvoj bivši ne zdi 'material', vreden vlaganja časa in energije. Pojdi naprej s trenutnim ali kakim drugim (mimogrede, leta niso nobena ovira), z bivšim pa 'clean cut'.

A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
kokola
Starost: 23Pridružen: 13. feb 2008Prispevkov: 3747Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2014 22:53
Povezava do prispevka

Z bivšim res nimaš kaj delat, ti je že prevečkrat dokazal in pokazal kak je. Imam občutek kot da ne veš oz. ne verjameš ampak verjemi -  zaslužiš si boljšega partnerja. Iskreno povedano - tud s tem aktualnim "te ne vidim". Malo si z njim, malo ne, vmes pa cel čas misliš na bivšega.

Vzemi si čas zase. Srečno Smile

 

Pa brez zamere če sem "brutalno" direktna.


All I've learned from my mistakes is that I can't stop repeating them.
0
Nazaj na vrh
samsara
Starost: 52Pridružen: 7. dec 2003Prispevkov: 4656Kraj: PtujStatus:Offline
Objavljeno: 18. mar 2014 21:37
Povezava do prispevka

Jaz bi ti svetovala, da razmisliš, zakaj razmišljaš o ponovni zvezi z nekom, ki ima težave z alkoholizmom, ki te je žalil in varal. Upam, da boš našla odgovore in da se ti kaj takega v življenju več ne bo ponavljalo.

 

0
Nazaj na vrh
malalumpa
Starost: 36Pridružen: 21. okt 2010Prispevkov: 212Kraj: na lepšem :)Status:Offline
Objavljeno: 7. maj 2014 18:07
Povezava do prispevka

Ne hodi nazaj, to je moje mnenje, odločitev je pa tvoja. Na tvojem mestu bi oba tipa skenskala in si vzela čas zase. Kje si ti v celotni zgodbi? Drgač pa je težko slediti tako dramatični in zmedeni zgodbi, čisto preveč drame za moj okus, če pa si ti srečna in se dobro počutiš ob tem, potem kar nadaljuj.

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Bivši me želi nazaj
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo