Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

3000 Zvezd

JohnLove
Starost: 36Pridružen: 7. dec 2012Prispevkov: 1Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. dec 2012 18:22
Povezava do prispevka

Ne želim oglaševati, želim le deliti svojo zgodbo z vsemi obiskovalci te strani. Želim omogočiti nekomu, ki se bo mogoče našel v moji zgodbi, da se mi pridruži med zvezde. Med vseh tistih 3000 zvezd, ki krasijo naše nebo in nam dovolijo sanjarjenje in bežanje v popolnejši svet, svet kjer se vse naše sanje uresničijo.

Bilo je daljnega leta 2007. Sicer močan in pogumen fant se je znašel v prav posebni situaciji, ki ga je spravila v čisto drugačen položaj. Moral bi pristopiti tako kot je do takrat pristopil k vsaki stvari, ampak on tega ni zmogel. Bil je šibek, majhen, prestrašen. Ni poznal vseh teh občutkov, ki so divjali po njegovih mislih, ni vedel kako naj se spopade s temi čustvi, ki so se pojavila. Zbežal je, ni zmogel…

…Leta 2012 so čustva še zmeraj enaka, še vedno isti občutki, ki se poigravajo med seboj v njegovih mislih. Ampak zdaj ima za seboj 5 let najrazličnejših izkušenj. Šolo, ki ga je utrdila in ga pripravila do tega, da se je odločil za ta korak. Vzel je v roke pisalo, na mizo položil prelep zelen papir in začel…Začel s pisanjem. Zdaj odločen, da ji izpove vsa svoja čustva. Jezen je nase, ker tega ni zmogel že pred petimi leti. Zdaj mu je uspelo, pismu je priložil Merci, vstavil v kuverto in poslal na njen naslov.

Ampak čustva se niso polegla. Kot, da mu ne oprostijo, da je za to dejanje potreboval toliko let. In zdaj se je odločil, da bo vsa čustva delil tudi z vami. Želi vam prijetno branje in upa, da bo nekoč prišel trenutek, ko bo ta blog čisto naključno prebirala tudi tista oseba zaradi katere se je vse skupaj tudi začelo.

Zdaj torej pišem svojo zgodbo z naslovom "3000 Zvezd". Zgodba je brezplačna, branje je omogočeno vsem bralcem v katerih se skriva vsaj kanček romantike. Upam, da vam bo všeč.

 

Nočem oglaševati, samo deliti hočem z vami to svojo zgodbo. Upam, da te teme ne bodo izbrisali, saj si želim, da bi 3000 Zvezd prebiralo čim večje število bralcev, saj bi tako našel še večji navdih k pisanju in razkrivanju novih delov moje ljubezenske zgodbe.

3000 Zvezd lahko prebirate na mojem blogu: http://3000zvezd.blog.siol.net/

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
3000 Zvezd
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Profesorica je razkrila, da je uživanje mesa nujno za duševno zdravje, saj veganska hrana ne vsebuje ključnih hranil.