Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

EuroFit Fest – 2nd edition
Sponzoriran članek

13. feb 2017 15:52
0

4. in 5. marca 2017 se bo v Medvodah dogajal spektakel – EUROFIT FEST z vrhunskimi strokovnjaki, s prezenterji oz. demonstratorji svetovnega slovesa s področij fitnesa, plesa, aerobike in športne stroke! Step, fitnes, joga, funkcionalna gibanja, ples, aerodance, body & mind, delavnice, tekmovanja, novosti ...
 
 
Vso dogajanje bo imelo magičen pridih in bo potekalo na več odrih hkrati, celoten zabavno-izobraževalen dogodek pa bo prepreden s čarobnim duhom dobrodelnosti.
 
V okviru projekta Ustvarimo trenutek gibanja bo EUROFIT FEST obarvan z dobrodelno noto, v okviru katerega bomo z gibanjem tudi zelo pomagali in zbirali sredstva za gibalno ovirane.
 
Mednarodni strokovnjaki, vrhunski prezenterji, odlični predavatelji, atraktivni klasi, energija, moč, znanje, novi trendi, predavanja, delavnice, ples ... vse bo obarvano z nepozabnimi trenutki gibanja. Na odrih se bo zvrstilo več kot 40 prezenterjev iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Italije, Avstrije, Grčije, Argentine, Brazilije, Španije, Češke ..., ki bodo skupno navdušili z več kot 50 masterclassi!
 
Dvodnevno dogajanje bo razdeljeno na več prizorišč oz. odrov, na katerih se bodo vzporedno odvijali masterclassi, delavnice, predavanja, okrogle mize in New age predstavitve zadnjih trendov oz. novosti. Tako raznovrstna in bogata ponudba bo navdušila prav vsak okus!
 
 • STEP SEKTOR: Navduševale bodo ure na stepu – kar 7 masterclassov. Na odru bodo kraljevale legende in priznani ter iskani prezenterji.
 • PLESNI SEKTOR: Vladali bodo povsem plesni ritmi (afriški plesi, orientalski, salsa, hip hop ...) – kar 7 masterclassov.
 • NEW AGE SEKTOR: Je poseben, saj je ob sejemskem delu in raznih predstavitvah sponzorjev namenjen predstavitvam novosti na področju fitnesa in rekreacije – predstavitvam novih, svežih in sicer še neuveljavljenih idej, pa vendar idej s širokim potencialom. Nekateri prvič videni koncepti v Sloveniji!  Navdušilo bo kar 14 svežih predstavitev.
 • FUNKCIONALNI SEKTOR: Idealen za preizkušanje in preseganje mej fizičnih zmogljivostih s funkcionalnimi koncepti. Navdušilo bo kar 13 funkcionalnih masterclassov.
 • AERODANCE SEKTOR: bo za vse navdušence prvinske aeroklasike ponudil kar 6 masterclassov! Dobrodošli na prav posebno 'plesišče'.
Vzporedno z masterclassi bodo potekale poglobljene delavnice, okrogle mize in poučna strokovna predavanja – kar 13 teh dogodkov, katerih namen je pridobitev novih znanj in širjenje obzorij ter izmenjava izkušenj in mnenj. Strokovnjaki, ki jih bodo izvajali, so jagodni izbor znanja, izkušenj, svetovnih trendov. 
 
Vso dogajanje bosta vznemirili in napolnili z adrenalinom dve posebni tekmovanje, in sicer TEKMOVANJE ZA NAJBOLJŠO ŠOV SKUPINO in TEKMOVANJE ZA NAJBOLJŠEGA INŠTRUKTORJA EUROFIT FESTA, kar pomeni JV dela Evrope, ki zmagovalcu zagotavlja vstopnico neposredno v finale tega tekmovanja v Barceloni za najboljšega inštruktorja leta!
 
Po celodnevnem razdajanju energije na vseh dogodkih pa bo v soboto zvečer sledila magična zabava polna presenečenj. smiley
 
EUROFIT FEST vas bo razvajal in vam hkrati nudil še masaže za utrujena telesa, ki bodo potrebna sprostitve, lepotni kotiček, sprostitveni kotiček (lounge corner), kosila, da se povrnejo moči, bogat animacijski program, nagrade in presenečenja tekom celotnega dogodka ter različne promocije.
 

EUROFIT FEST – THE MAGIC HAS BEGUN!

 

Prijavite se lahko TUKAJ, več o dogodku pa pogledate na njihovi spletni ali facebook strani.

 
0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  • Merika19 29. jan 2018 19:15
   Moj rešitelj
  • models 6. jan 2018 19:58
   Prvič in zadnjič
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ene izmed stvari, ki jih ženske želimo in pričakujemo od ličil – no, vsaj večina nas – so obstojna ličila.