Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ljudje, ki med gledanjem filma jočejo, so v resnici zelo močni

10. okt 2017 11:00
0

Oglasno sporočilo

... niti tako zelo čustveni? Za vas imamo dobro novico. Zelo empatični ljudje so tisti, ki z lahkoto zaznajo energijo osebe in razumejo, kaj ta oseba čuti in preživlja. Taki ljudje čutijo čustva in občutke drugih, in to brez kakršnihkoli besed. Čustva in bolečine drugih se jih močno dotaknejo. Čeprav se zdi, da so take osebe šibke, to pravzaprav ni res. Taka sposobnost zaznavanja čustev ali občutljivost dejansko terjata ogromno moči.

PREBERITE TUDI: Visoko občutljiva oseba (Highly Sensitive Person - HSP)

Ljudje med gledanjem filma jočejo zato, ker jih dejansko tako skrbi za druge, pa čeprav za izmišljene like na zaslonu ekrana. Sočustvujejo z liki na ekranu in skupaj z njimi trpijo. A ravno tako hitro, kot lahko zajočejo, enako hitro lahko pridejo k sebi, kar pomeni, da imajo sposobnost, da enako storijo, ko se v življenju znajdejo pred lastnimi težkimi preizkušnjami.

Ljudje se lahko hitro zjočejo še posebno takrat, ko se na ekranu predvaja prizor, ki jih spominja na njihovo težko življenjsko izkušnjo. To jih spomni na svoje bolečine in spomine, kar zopet povzroči neutolažljiv jok. Ampak to ne kaže njihove šibkosti, temveč njihovo izjemno moč. Jok namreč kaže le na to, da so ti ljudje svoje življenjske bolečine premagali in postali notranje izjemno močni. Običajno so to skrbni, ljubeznivi in prijetni ljudje, dobri prijatelji in odlični partnerji.

PREBERITE TUDI: Jokanje med gledanjem filmov ni znak šibkosti – je znak moči

 

0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Binas pred 1 dnevom
   ka rustreza
  • Merika19 29. jan 2018 19:15
   Moj rešitelj
  • models 6. jan 2018 19:58
   Prvič in zadnjič
  • models 6. jan 2018 19:45
   Odlična
  • models 6. jan 2018 18:54
   Nežen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kolekcije ličil 2018 so pokazale, kakšni bodo letošnji trendi. Kaj se nam obeta?