Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Bodo vsi oblikovalci bojkotirali Melanijo Trump?

2. dec 2016 12:38
0

Oglasno sporočilo
... oblačila bodoče prve dame ZDA Melanije Trump in k bojkotu pozvala še druge oblikovalce, so se tudi nekateri ostali izrekli o tem. In njihova mnenja so precej različna. Tako se z njo ne strinjata Tommy Hilfiger in Carolina Herrera, mnenja ostalih oblikovalcev pa si lahko ogledate spodaj.
 

Diane von Furstenberg

“Donald Trump je bil izvoljen in bo naš predsednik. Melanija si zasluži vse spoštovanje, ki so ga bile deležne prve dame pred njo. Naša vloga kot del modne industrije je promoviranje lepote, širine, raznolikosti. Vsi moramo biti najboljše, kar smo lahko in vodimo s svojim zgledom.”
 

Marc Jacobs

“Niti najmanjšega interesa nimam oblačiti Melanije Trump. Nisem videl pisma Sophie Theallet. Osebno bi raje vložil energijo v tiste, ki jih bodo Donald Trump in njegovi podporniki prizadeli.”
 

Vera Wang


Vera Wang in Melanija Trump leta 2005

“Zaenkrat nas Trumpova administracija ni kontaktirala. Ampak prva dama bi morala podpirati ameriško modo, kot so jo tudi njene predhodnice.”
 

Phillip Lim

“Proces volitev je bil čustveno zelo razburkan. Rezultat je ne le potrdil, moje prepričanje, da moramo stati za tem, kar predstavljao kot znamka in moji občutki so še vedno enaki. Kot globalna znamka smo vedno za povezovanje s posamezniki,  s katerimi imamo iskrene odnose – z ženskami, moškimi, s katerimi delimo podobne vrednote, želje in ideologije: širina, raznolikost, pravičnost, ozaveščenost, inovativnost … S tem želim povedati, da trenutno nimamo odnosov z gospo Trump in ne vidim, da bi jih lahko razvili pod Trumpovo administracijo.”
 

Derek Lam

“Kakšno težko vprašanje za odgovoriti, sedaj, ko je že odločeno! Ko sem po družabnih medijih izražal mnenje o izidu volitev, so me vsi napadali. Opozarjali so me, naj nimam mnenja, ki bi lahko odslovil klienta. In medtem, ko sem bil opozorjen, je moj odziv, da čeprav imam veliko spoštovanje do političnih institucij naše države, bi mi bilo težko oblačiti novo prvo damo. Raje bi osredotočal energijo v bolj časten in vsestransko spoštljiv svet. Melanije Trump ne poznam osebno, zato ne želim, da bi moji komentarji izpadli, da imam predsodke do njenih vrednot, a res ne vidim, da bi se lahko vključil v Trumpovo predsednikovanje.”
 

Cynthia Rowley

“Kar se tiče te vroče debate – vprašanje je povsem irelevantno. Sama si lahko kupi karkoli želi, kako lahko to nadzorujemo? Zgolj zato, ker nosi nekega modnega oblikovalca, to ne pomeni, da ta oblikovalec podpira njo, njenega moža ali njuna prepričanja. Preverjanje prepričanj ljudi, preden bi jim dovolili nakup, bi ustvarilo izključitveno dinamiko, ki hrani natanko takšno mentaliteto, ki nam preprečuje, da bi se premaknili naprej v pozitivno smer. Nekateri pravijo, da se moda in politika ne bi smeli mešati, a če imamo izbiro, mislim, da je treba nasloviti lastno vest.”
0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  • Merika19 29. jan 2018 19:15
   Moj rešitelj
  • models 6. jan 2018 19:58
   Prvič in zadnjič
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ljudje v življenju prejemamo tudi boleče izkušnje in ena izmed teh je zagotovo lahko tudi zveza in razhod z narcističnim človekom.