Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Bodo modni oblikovalci bojkotirali Melanijo?

21. nov 2016 10:44
0

Oglasno sporočilo
... oblikovalka napisala odprto pismo, kjer je napisala, da zavrača oblačenje Melanije. Dober teden dni po tem, ko je bil Donald Trump izvoljen za novega ameriškega predsednika, je modna oblikovalka Sophie Theallet objavila odprto pismo, kjer je napisala, da ne bo posojala svojih oblačil Trumpu in njegovi ženi Melaniji in vse ostale pozvala k bojkotu Trumpovih.
 
 
V pismu je med drugim zapisala “Kot neodvisna modna znamka, je naš glas način izražanja umetniških in filozofskih idej. Znamka Sophie Theallet je proti kakršnikoli diskriminaciji in predsodkom. Naše modne revije, oglasne kampanje in oblačila za zvezdnike so bila od nekdaj namenjena sprejemanju raznolikosti in odsev sveta, v katerem živimo."
 
Čeprav je Theallet zaenkrat edina, ki je odkrito izrazila svoje mnenje, pa njeni znanci trdijo, da ni edina, ki ne bo oblačila Trumpovih. Eden izmed virov naj bi povedal, da naj bi se to dogajalao že mesece. “Modni oblikovalci niso hoteli posoditi oblek Melaniji, Ivanki ali Tiffany, zato so obleke kupile same ali nosile Ivankino blagovno znamko."
 
 
A glede na dejstvo, da splošni mediji že od začetka volilne kampanje dalje objavljajo le pro-Hillary, kontra-Trump objave, kar se je Trump pritoževal že ves čas kampanje, bo treba verjetno še malce počakati na resnico in končni izid. Večina oblikovalcev Thealle objave ni komentirala, Carolina Herrera pa je za Business of Fashion povedala: “Mislim, da se bodo v roku dveh ali treh mesecev oblikovalci omehčali, saj gre za modo. Vsi bodo oblačili Melanijo. Predstavlja namreč ZDA."
0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin pred 6 dnevi
   Krasna stvar
  • Katrin pred 6 dnevi
   Super osvežilen
  • Katrin pred 6 dnevi
   Krasen in nežen
  • mijauuu 16. maj 2017 19:22
   Ful zadovoljna
  • [*jag0da*] 10. maj 2017 17:25
   Neučinkovit
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Že odkar sem pred davnimi 13 leti na Planetu Lepote predstavila kisline, se po vsem tem času še vedno ponavlja eno vprašanje: ali kisline tanjšajo kožo?