Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

15-letna hči Juda Lawa zašla v manekenske vode

16. avg 2016 15:03
0

Oglasno sporočilo

... za britansko modno znamko llustrated People. Sedaj, le nekaj tednov kasneje, pa je njen editorial že v reviji Teen Vogue! Novinko bomo tako lahko videli v septembrski številki britanske izdaje revije Teen Vogue, nastopa pa v temi z nazivom “#ForGirlsByGirls.” Za najstnico so se pri reviji Vogue menda odločili, ker predstavlja nekoga, ki uspešno usklajuje več dejavnosti: to so manekenstvo, slikanje in fotografija; in hkrati razvija osebni slog, ki odstopa od sloga njenih kolegic.

Iris Law je povedala, da so za njen slog zaslužne modne hiše Miu Miu, Gucci in Chanel, ki so njene najljubše znamke: “Zelo so mi všeč vintage bluze z ženstvenimi čipkastimi detajli – po navadi jih nosim s črnimi hlačami in supergami. Večinoma imam na vsakem prswtu prstan, razen palca. Za večino rojstnih dni in božičev mi  oče kupi kak prstan znamke Annina Vogel.”

A ni le njen slavni oče tisti, ki skrbi za hčerino stajliš garderobo – Iris je povedala, da je njena mama, sicer igralka, modna kreatorka in producentka Sadie Frost zaslužna za njeno strast do mode. “Rada pogledam slike svoje mame, ko je bila mojih let in vidim njen make up in male oblekice,” je povedala. “Od nekdaj me je zanimalo, kaj je nosila, ko je odraščala, in je to na kreativen način vplivalo na to, kako se sama oblačim.”

Kar se tiče njenega umetniškega udejstvovanja, ima poseben kreativni proces. “Nekoga bom slikala, po navadi je to prijateljica, in potem bo to osnova za oljno sliko te fotografije,” je povedala za Teen Vogue. “Težim k temu, da pokažem realnost osebe in jo res ujamem kot unikatno osebnost – rada rišem oči in vene pod kožo.”

Njeni načrti za prihodnost vključujejo vpis na fakulteto za umetnost, spoznavanje z video umetnostjo in celo ideja, da bi imela svojo revijo. “Nekega dne bom že ugotovila, ko bom imela čas. Imam šele 15 let!” vse kaže, da bomo Iris Law videvali tudi v prihodnosti. Pazi se, Lily Rose!

0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Aislinn pred 23 h
   Super
  • Aislinn pred 23 h
   Ni za redno uporabo
  • Aislinn pred 23 h
   Stara dobra klasika
  • Aislinn pred 23 h
   Obup
  • Aislinn pred 23 h
   Obožujem
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Se vam zdi, da potrebujete nekaj novega, pa še niste popolnoma prepričani, kaj?